E no calkiem fajnie wyglada 300d z polskim menu, az milo popatrzec.
Wersja do druku
E no calkiem fajnie wyglada 300d z polskim menu, az milo popatrzec.
a ja powrocilem do angielskiej wersji. Zupelnie mi te polskie opisy nie pasuja. Do tego stopnia ze po menu poruszam sie jakby po omacku. Nie wiem gdzie co jest.Cytat:
Zamieszczone przez Mirek.c
No wiesz ja tez wole pracowac np w photoshopie z angielskim menu, ale w 300d pl wyglada fajnie :D
Witaj Próbuje sciągnać z działu Download plik z polskim Menu do 300D i wyświetla mi się taki komunikat:
Nie możesz ściągnąć pliku bezpośrednio z innego adresu!
Nie rozumiem o co tu chodzi, czy moglbym Ciebie poprosić o podesłanie tego zipa razem z pdf-m jak instalować na adres plenart@serwer.net ?
Pozdrawiam
:wink: Przemek Krabel
czy Wam naprawde az tak potrzebne jest to polskie menu ? :? :| :roll:
W końcu jesteśmy Polakami w Polsce, to dlaczego nie mamy mieć aparatów z językiem polskim :?: :?: :?: :lol: :mrgreen:
Eee, typowe podejście makówkarza :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Cychol
(BTW, mam nadzieję, że nie denerwują Cie moje ciągłe Macowe przytyki? Ja tylko tak sobie... ;-) a zresztą i tak planuję w tym roku Powerbooka sobie sprawić :-) )
Jasne, że nie :lol:. Tak a'propos to w komputerze nie mam żadnego programu po polsku, ale w aparacie mam polskie menu. :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Znalazłem aukcję http://allegro.pl/show_item.php?item=40755689. Facet sprzedaje 300D, fragment opisu "(...) Nie wgrywam też zadnego softu od 10D i polskiego menu - blokuje to po pewnym czasie sprzęt i jest ryzyko, że serwis na pewno nie przyjmie tego aparatu w ramach gwarancji (oni przecież wiedzą, że ktoś coś wgrywał do aparatu). Jeszcze jeden fajny kawałek "Nie dajcie się nabrać na wszystkie powystawowe aparaty z gwarancją polską. Gdy zepsuje Ci się aparat będziesz musiał czekać kilka tygodni na zwrot sprzętu (przecież trzeba go wysłać do USA lub innego kraju UE, a poza tym serwis ma na naprawinie 21 dni, poczym najczęsciej stwierdza, że ustrka jest z Twojej winy). Jeżeli chcesz mieć polską gwarancję musisz kupić aparat od polsiego dystrybutora (ponad 4000zł). Ma gosć poczucie humoru :lol: :lol: :lol: Przegapiłem moment, w którym Stany zostały członkiem UE :D
jaka jest rożnica między tym nowym softem ruskim (mowie o tej drugiej wersji) a tym polskim? Bo wczoraj wgrałem ten ruski.
[ Dodano: 12-03-2005 ]
tzn oprocz jezyka polskiego