Chyba jakiś nieprzytomny jestem, bo w ciągu 2 miesięcy tego nie zauwaźyłem. A miałem ze sobą tank z ładowarką... :wink:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Wersja do druku
Chyba jakiś nieprzytomny jestem, bo w ciągu 2 miesięcy tego nie zauwaźyłem. A miałem ze sobą tank z ładowarką... :wink:Cytat:
bo do porownania nia ma wellanda OTG, gdzie 1GB (z podpietego czytnika) kopiuje w 3m 30 sek co daje okolo 4,7MB/sek czyli w ciagu 1,5h ponad 25,7 GB :-) czyli chyba 'autonomy' jest niezle :mrgreen: :mrgreen: z tym ze wydaje mi sie ze i 2h wytrzyma nie probowalem jeszcze go tak przetestowacCytat:
to jest databank o największej 'autonomy' (zdefiniowanej jako ilość GB możliwych do przesłania na jednym komplecie baterii) - dwa razy dłuższej niż dowolne inne urządzenie
Może dlatego, że na EPFL miałeś właśnie takiego admina, który załatwiał takie rzeczy "w tle" ;-) Bardziej serio: ten "standard" jest zgodny "w dół" z wtyczką z dwoma bolcami. Ale uziemienie już jest gdzie indziej.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Na EPFL to zgoda, ale ja miałem też wynajęte mieszkania. Widocznie cieć również pracował w tle... ;) Ale serio, tank nie miał uziemienia, więc wszystko jasne.Cytat:
No czyli porównywalnie do Compactdrive :) Ale babrać się z czytnikiem, kabelkami itp. - buu, to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Jurku! Jeszcze raz wielkie dzięki za poradę.Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Zlutowałem to dzisiaj i wszystko chula, że miło :D
:DCytat:
Zamieszczone przez gietrzy
Powodzenia!