iczek oczekuje bardziej konstruktywnego komentarza;)
bo poki co to tylko skrytykowales.
Pozdrawiam
Wersja do druku
iczek oczekuje bardziej konstruktywnego komentarza;)
bo poki co to tylko skrytykowales.
Pozdrawiam
Ty oczekujesz az ja to zrobie za Ciebie, a komentarz nie musi byc pozytywny aby byl konstruktywny. Powodzenia.. :)
szybko przemieszałem warstwy i efekt jest jak niżej
piszczał pzesycona wersja kjoanny dużo bardziej mi siępodobała niż to co zrobiłeś - tak jak pisali poprzednicy ta twarz wychodzi ze zdjęcia - a kontrast pomiędzy białkami a czerwienią skóry wzmaga ten efekt - na pierwszy rzut oka przypomniało mi się zdjęcie S. Dalego z takim wytrzeszczem - zdecydowanie kolor chyba, że BW spróbować zrobić bardziej kontrastowe.
Witam:)
Od czasu do czas bede tu wrzucac rozne moje pstryki:)
Zaczynam od zdjec promo dla zespolu Devil's Child (jeszcze dobrze nie zaczeli a juz sie rozpadli ;) )
Zdjecia robione byly w pietrowym garazu.
Pierwszego dnia (zdj. nr 3 i 4) po podlaczeniu calego oswietlenia do kontaktu wywalilo korki... W ciemnym garazu posilkowalismy sie wiec swiatlami z mojego auta;)
1.
2.
3.
4.
5.
Zapraszam do komentowania:)
pzdr
... he, he a mnie najbardziej podoba sie wlasnie 3 i 4, tyle ze z autem to tak nienaturalnie wyszlo, moglas ich upozowac na "atak na auto" czy jakis "taran" jak to z dzieckiem diabla bywa
bardzo fajne, coby nie powiedziec panowie rowniez mocno fotogeniczni sa/byli :wink:
zgaduje, ze 17-40 (?)
pozdrawiam,
IMO trojka najlepsza ale przeszkadza mi jednak ta lampa, jest zbyt oczywiste ze to samochod i psuje mi to kompozycje.
Moze ja wystampluj?