na 2 swoj glos :)
Wersja do druku
na 2 swoj glos :)
Od pierwszego troche oczy bola (od patrzenia na nie), a drugie troche sie chyba wali ;)
a co wam się podoba w tym drugim??
Jest mniej złe od pierwszego.
A teraz wyjaśnienie. Jak zobaczyłem, że będzie battle Tomasz1972 vs Snow, byłem gotowy na rewelacyjne zdjęcia. A to co zobaczyłem, to raczej jakaś przypadkowo znalezione fotografie.
Przepraszam Panowie, ale Wasz poziom jest o dwie galaktyki wyżej od tego co zaprezentwaliście.
To pewnie przez gorączkę przedświątczną. A może zmówiliście się, że pokażecie zdjęcia jakie zrobili pezypadkowi przechodniowie? Nie wieżę, że to Wasze zdjęcia.
Hm... za mało rewelacyjne ? ;)
Dzieki za docenienie, ale nawet mistrzowie się mylą czasem :mrgreen: ;)Cytat:
Przepraszam Panowie, ale Wasz poziom jest o dwie galaktyki wyżej od tego co zaprezentwaliście.
Myśle że to nie kwestia wiary :) Ale generalnie to moje miasto nie posiada jakichś genialnych miejsc, raczej zwyczajne. Pozatym zapracowanie wyszło i brak czasu pewnie też. Traktujemy to jako zabawe więc wystawiliśmy co wyszło bo we dwóch z Tomkiem doszliśmy do wniosku że słabe nam wyszły i nie za rewelacyjne :) Zapraszam więc to zabawy w inne battle gdzie może uda mi się wykazać bardziej :)Cytat:
To pewnie przez gorączkę przedświątczną. A może zmówiliście się, że pokażecie zdjęcia jakie zrobili pezypadkowi przechodniowie? Nie wieżę, że to Wasze zdjęcia.
PS. Moje zdjęcie mi sie podoba :mrgreen: zresztą jak wszystkie - poprostu nie mam słabych zdjęć ;)
Snow napisał wszystko na temat :) Zabawa to zabawa :) Zróbcie rewelacyjne lub wybitne zdjęcie swojego miasta w 3 dni ( pogody się nie wybiera itd ) :):):)
jak zobacze te zdjecia..?? no co ..?? nie śmiejcie sie...:confused: