czy ktos ma foto jak to wyglada?
Wersja do druku
czy ktos ma foto jak to wyglada?
Mungo zaraz koniec semestru i mam nadzieję, że wrócisz do swoich starań o wejściówki i zorganizujesz plener dla swoich kolegów. Liczę na Ciebie.
Wczoraj obradowaliśmy w Komisariacie i mamy nowe pomysły na plenery ale o tym za kilka dni.
Jak coś, to ja moge dostarczyc modelki (-e) 8-)
Brzmi ciekawie, mów dalej...
Jak bedzie wiadomo cos o plenerze, to ja mam pare atrakcyjnych kolezanek, co uwielbiaja szklo :twisted:
No to chyba musimy poczekać do wiosny bo nam biedactwa zmarzną...zwłaszcza, że idzie na mrozy.
Jakbyś jeszcze znalazł lokalizację na jakiś plener byłoby świetnie.
czy na ta cegielnie trzba miec wejsciowke , ja mam wolny weekend teraz,mialem sie tam w ta niedziele wybrac ale sie upilem ;). jak by co ja byl bym chetny ?
To jest taki połowiczny plac budowy, więc jakby się wiekszą kupą pokazać, bo można by wywieżć w pole strażnika legitkami z forum:p Ciągle nie mogę uzyskać odpowiedzi od Pana, który wejściowki miał zalatiwć.
Drogi Niedźwiedziu! Niestety nie mogę nigdzie znaleźć nazwy ulicy przy której ta cegielnia się znajduje. Jak tylko znajdę, to Ci powiem, a póki co daję namiary w google earth 52°19'2.01"N i 21° 7'0.85"E Pliczek do google earth:
http://download.yousendit.com/CAEF67A52B3644FC