Predzej apel;)
Wersja do druku
hahahaha rozwaliłes mnie :D
U mnie monopolista w tej dziedzinie to niejaki "Laufen" ;-) Doskonały pomysł z tą ankietą :mrgreen:
BTW, pamiętacie?... ;-)
Znalezione tu: http://www.geocities.com/livmanfc/chlopakinieplacza.htm (jest tego więcej) :-D Jeden z naprawdę niewielu nowych filmów o których można powiedzieć "kultowy" :)Cytat:
(Laska) Mój stary też wiele dokonał. Jest królem sedesów......
(Ojciec) - Dziś syneczku, tak jak ja przed laty, spójrz w tę studnię przeszłości. Co w niej widzisz?
(Laska) - Kupę
(Ojciec) - Tak... to jest kupa. To jest odpowiedź. Od tysięcy lat wszystkim cywilizacjom, kulturom i religiom, wielkim wojnom i rewolucjom, najwybitniejszym ludziom na świecie zawsze towarzyszy kupa. Teraz rozumiesz... to jest życie. Mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz. Dlatego zrozumiałem... zrozumiałem, że będę produkował sedesy, a my zostaniemy królami życia mój synu...
(...)
(Laska) - Życia nie oszukam... jestem synem króla sedesów. To wysoko postawiona poprzeczka.
Postaram sie jutro umiescic jakas fajna fote sedesu;) bez kupy ofkorz i bedzie Ahtystyczna;-) zachecam wszystkich rowniez...ooo a moze zrobimy battle na sedesy??
Pamiętam, jak za 'łebka'* się robiło kupy w lesie. Nie mieliśmy jednak wtedy żadnej ulubionej marki :lol: Najpierw trzeba było jednak odpowiednich liści nazbierać :lol: Takich 'rabarberowych' - bo duże :twisted:
PS. Ankiety które ostatnio się pojawiają są przejawem tego, jak kur*wsko się ludziom w domu nudzi. Przed kompem się spędza za dużo czasu, w głowach się przewraca i z tego to wynika. Chciałem jakoś wyjść temu naprzeciw, ale liquidsound mnie uprzedził. Zrobił to trafnie :grin:
* Mieszkając na wsi dużo czasu za młodu spędzało się w lesie. Budując szałasy, huśtawki, kryjówki i takie tam. Jakieś polowania z łukami na chłopaczków z sąsiedztwa, wypady na 'rapsa' itd. Dlatego nie opłacało się wracać do domu zrobić tak zwane "yy" ;-)
liscie babki sa lepsze. moge nawet recenzje i test napisac zeby porownac, ale dopiero w maju.
ja wiem... ale nie mogłem sie powstrzymać...
nawiązując do tematu... Ed-E
Ja myślę, że opcję z Gierkiem należy rozdzielić na kible typu dupochlast i te z półką.
o to ja mam takiego gierka z poleczka kolo i Roca, Roca podobnie jak Jac sam montowalem, sam to znaczy z ojcem ;) Kolo i Roca sa z opcji dupochlast ale gierek ma poleczke, kto probowal kiedys zrobic wymaz wie jak bardzo sie przydaje poleczka :D