Dobrze płacą za artykuły ?? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez alahari
Wersja do druku
Dobrze płacą za artykuły ?? :mrgreen:Cytat:
Dyskrecja przede wszystkim!
Bez jaj - jest to płaca za prace i tak jak wszystko da sie porównac w odniesieniu do czegos - nie mowie zeby podac kwote ..:)Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
Żyć sie da 8) Stawek nie bede podawać, mogę tylko tyle powiedziec, że raz mam 2 kolumny, innym razem 6 - więc w jednym miesiacu bryndza, w innym nieco wieksze zadowolenie ;) W każdym razie na 20D jeszcze dłuuugo bede pracować :( Ale mimo wszystko podoba mi sie takie zajecie :D Co śmieszniejsze - moi rodzice pokończyli dziennikarstwo na UW (chyba tylko po to, aby sie tam poznać :twisted: ), a ja zamiast nich robie w "zawodzie", choć sie o to nie prosiłam :mrgreen:
[ Dodano: 30-12-04, 12:24 ]
Aszu dobrze prawi 8)Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
[ Dodano: 30-12-04, 12:42 ]
Acha, zrozumiałam... Jak sobie kupię Nikona to mnie ukatrupisz.. :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez hazan
Jak kupisz Nikona to specjalnie dla Ciebie zrobimy podsekcje "Nikon-board" :)Cytat:
Alehari, masz lepsze chody u Hazana, niż moja mama miała za komuny w sklepie spożywczym. Wtedy Expedientki w supersamie BYŁY BOGAMI.
Jako jedyna aktywna kobieta na tym forum mam prawo być boginią :mrgreen: Nawet z Nikosiem :twisted:
Albo z Olkiem?
Ktoś namawia mnie na D70 ;) A wiec albo jego wezme pod uwagę, albo nazbieram na 20D... Tak czy siak - jeszcze nie dziś i nie jutro 8)
W tej cenie... zdecydowanie 20D lepszy :P , tym bardziej ze juz cos z systemu Canona masz i spokojnie podepniesz/dokrecisz itp :P .Cytat:
Zalety D70 to system blysku, spot i dobry kitowiec.
Obiektywy masz, zeby pobic kitowca mozesz tanio 50 1.8 dokupic :> , system blyskowy w 20D rownie dobry co w D70 a bez spota da sie zyc.
Nad zaletami 20D nad D70 nie bede sie rozpisywal 8) .
a tak btw, moze by podpis alahari: "Canonier Senior" zmienic na "Maskotka" :mrgreen: