Znając tepse wg mnie nie ma się za bardzo co cieszyć. Pewnie opłata "utrzymaniowa" łącza będzie kosztować prawie tyle co abonament.
Pozostaje liczyć na szybkie uruchomienie sieci WiMAX'owych, przez nowych operatorów.
Wersja do druku
Znając tepse wg mnie nie ma się za bardzo co cieszyć. Pewnie opłata "utrzymaniowa" łącza będzie kosztować prawie tyle co abonament.
Pozostaje liczyć na szybkie uruchomienie sieci WiMAX'owych, przez nowych operatorów.
A ja TPSA podzieńkowałem jakieś pół roku temu. Za neostradę + telefon płaciłem jakieś absurdalne rachunki, po wypowiedzeniu umowy jacyś ludzie z niebieskiej linii dzwonili do mnie i z 4 razy prośili żebym się zastanowił bo ta umowa to "wielka wartość dla mojej rodziny" i , że " tyle w nią zainwestowałem" i tym podobne bzdury. Potem przechodzili do sedna: czyli do jakiejś super propozycji i w tym momencie 4 razy połączenia zostawały przerwane. To upewniło mnie, że rezygnacja z umowy to dobry krok. Teraz mam łącze o podobnych parametrach w Dialogu i płacę prawie 4 razy mniej. A dodatkowym bonusem jest brak głupawych telefonów z niebieskiej linii
dialog już jakiś czas temu 'uwolnił' swojego dsl'a,
aktualnie dodatkowo podniósł prędkość za dotychczasową cene dsl'a
z 1Mbit do 2Mbit oraz zmniejszył abonament. na tel. dla kompletu wykupionych usług: tel + dsl do 1zł/mies
no i zostałem z dialogiem :)
pozdrawiam
Co to za pogląd:shock: No to jeszcze tylko bankructwo Orlenu i KGHM i możemy gremialnie udać się na Madagaskar!
Tu nie o bankrutowanie czy też sprzedawanie polskich firm chodzi. Tu raczej idzie o tworzenie warunków dla funkcjonowania konkurencji. Ale własnej, nie importowanej!
Ale my już nie mamy własnych firm (czyt. polskich), może kilka małych.
A przepraszam Polkomtel jeszcze się troche trzyma ale znowu tam co zmiana opcji rządzącej to miana stanowisk.
Nie jest to prawda, że to polska firma POLCOMTEL
Krakal i wykrakal ;)
Zamiast abonamentu uzytkownicy neostrady beda musieli placic za "utrzymanie lacza" 36,60PLN/m-c :lol: Tepsa sobie w kulki leci. Na szczescie mnie to juz nie bedzie dotyczyc :) Zerwalem z nimi umowe i zamowilem NET24 z Netii :)
http://www.idg.pl/news/103956.html