Nie wyobrażam sobie, abyś tam u siebie za tzw. psi grosz nie mógł sobie pozwolić na stałe łącze :shock:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Dzięki :DCytat:
Wersja do druku
Nie wyobrażam sobie, abyś tam u siebie za tzw. psi grosz nie mógł sobie pozwolić na stałe łącze :shock:Cytat:
Dzięki :DCytat:
Oczywiście że mogę - ceny niższe niż w PL :) Jednak ze względów hmm.. organizacyjnych, mi się to nie opłaca.Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
No to cierp :mrgreen:Cytat:
Zaraz ktoś się odezwie, że ciągnie forum na palmtopa via GPRS i apeluje, aby fotka nie była większa niż 10 kB :wink:
Ech.. jak ja lubie mewki. Zdjecia Jurka podobaja sie. Troche niegrzecznie "wchodzac z butami" w topic Jurka daje ponizej trzy analogowe fotki z eosa 300 @ jednym z nagorszych optycznie zoomow Canona 75-300 bez IS ('jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma').
zdarza sie :-) ale do galeri nie zagladam palmem :-) bo i tak niewiele widac, poza tym wszechpanujacy nam operatorzy uruchamiaja EDGE i tam mamy do 30KB/s wiec jak 20 KB/s bedzie to bedzie OK, a z 'Licencją' za 59 to całkiem dobra cenaCytat:
Zaraz ktoś się odezwie, że ciągnie forum na palmtopa via GPRS i apeluje, aby fotka nie była większa niż 10 kB
[wazelina mode ON]
zeby zobaczyc fotki Jurka oplaca sie czekac :-)
[wazelina mode OFF] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: