Jurek, tak jak czepiam się Viteza przy każdej możliwej okazji :mrgreen: , tak tutaj uważam, że przesadzasz.Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Wersja do druku
Jurek, tak jak czepiam się Viteza przy każdej możliwej okazji :mrgreen: , tak tutaj uważam, że przesadzasz.Cytat:
Chyba niejedna osoba czekała na pierwszego odważnego który wystąpi z takim wnioskiem...Cytat:
BTW: Jurek, uważaj co by chwasta nie wyrwał :) ROTFL :)
z przyjemnością podpisuje sie pod tym wnioskiemCytat:
Zamieszczone przez Krzychu
to może zróbcie ankiete :wink:Cytat:
Zamieszczone przez sergi
A jakby co, to kto bedzie odwalal cala ta ciezka robote, ktora jednak skutecznie zajmuje sie obecnie Vitez? Inna sprawa, ze Jurek wprost nie pyta sie o Viteza, tylko o ewentualna procedure.
... i w sumie odwołanie viteza z roli moderatora zapewne nie zmieni jego charakteru ;)
Miej umiar i rozsadek Jurku ... by nie przekraczac granicy smieszny/żałosny :roll:Cytat:
a) zwrocilem uwage ze nagminne pochwaly jednego konkretnego sprzedawcy moga podpadac pod regulamin - dostalem ochrzan ze niby sam kogos reklamuje. Najlepsza obrona jest atak?
b) zwrocilem uwage ze dopisanie sie w watku sprzed pol roku z tekstem typu "zgadzam sie" moze byc uznane za nabijanie licznika - i co dostaje w zamian? Sciganie przez Jurka i czepianie sie kazdego mojego posta. Tylko za to ze smialem komus zwrocic uwage na regulamin?
Przykro mi panowie - ale taka wlasnie jest moja rola tu - http://canon-board.info/faq.php#29
I robie to najdelikatniej jak moge - tylko zwracajac uwage a nie ciachajac od razu czy blokujac.
A odnosnie procedury odwolywania moderatorow - patrz punkt wyzej w FAQ .
Pewnie,tam, opisze gdzieśCytat:
Zamieszczone przez Vitez
[ Dodano: 27-12-2004 ]
Jak zwykle dajecie się sprowokowaćCytat:
[ Dodano: 27-12-2004 ]
Jak zwykle temt: polskie menu, to jak zwykle sztuka interpretacji... każdy angielski inaczej sobie tłumaczy. ja miałem okazję tłumaczyć menu pewnego sterownika, nowsza wersję "zrobił" kolega, na swój sposób - też poprawnie - dla mnie to było jakieś kanciaste :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
lepiej pozostać przy oryginale....
koleś chwali się że jedyne w Polsce menu, pewnie za jakiś czas będzie w większości miejsc do zdobycia za free, a za te 25 pln to niech spada na drzewo. Jakoś crack do 300D może być free a tu jakiś modyfikator firmwaru kasę chce wielką zdobyć.
Skoro się napracował to dlaczego ma nie zarobić?