Faktycznie mają. Właśnie kupiłem. Mam nadzieję, że będę zadowolony. :p
Wersja do druku
Faktycznie mają. Właśnie kupiłem. Mam nadzieję, że będę zadowolony. :p
Jaka cena w polsce - jeśli można wiedzieć?
Jedyne 479 pln
jest jeszcze dostepny w innym kolorze, tak zwanym "psycho stripe", czyli taki bialo/srebrny z pasami czarnymi.
a dakine sequence jest w kolorze czarno/szarym i camo.
plecak na pewno jest jeszcze we wroclawiu w palacyku (dwie sztuki), bo ostatnio widzialem.
niestety nie wiem czy wejdzie tam 5d, ale kurde mam nadzieje, bo mam go na liscie do kupienia w niedalekiej przyszlosci :)
wiadomo czy jeszcze w warszawie jeszcze jest?
pozdrawiam
moge poinformowac ze w warszawie juz nie ma ;p kupilem ostatnia sztuke na warszawe. Taki pisze jak by ktos jeszcze szukal
tylko zzkoda ze ta ostatnia sztuka to byla czarno srebrna a nie czarna ;/
pozdrawiam
Jakośc plecaka napewno bardzo wysoka. (jak i cena) Jedyne co mi sie osobiscie w nim nie podoba to to ze jest mały. Fotograf snowboardowy bierze ze sobą przeciez lampy na które nie ma miejsca. Przydał by sie taki plecak brtn ale nie 29L tylko z 45L odpowiednio sprytnie zaprojektowany zeby był wygodny i pakowny.
jedna mocna lampe +430ex/580ex zapakujesz.. i dwa statywy tez. nie zapakujesz oczywiscie calego zestawu ;) a 45L to kurde jakas masakra by byla. ten plecak juz jest duzy, a taki 1,5 raza wiekszy to musialby byc dopiero ogromny.
Mam ten plecak i mam tylko jedno zastrzeżenie: 350d z gripem wchodzi na styk i lekko wypych tylną ściankę. Daje to lekki dyskomfort przy noszeniu plecaka. Poza tym wszystko super.