Venio - jak chcesz zeby Ci odpisac na PM-ke to skasuj jakies stare, bo masz pelna skrzynke na CB ;)
Wersja do druku
Venio - jak chcesz zeby Ci odpisac na PM-ke to skasuj jakies stare, bo masz pelna skrzynke na CB ;)
Venio mam maly termosik:p czyli wyglada ze jedziemy sami
uuu Panowie, slaba ta wasza reprezenta, Oswiecim to przeciez wasze tereny ;) my wybieramy sie ze Śląska zza granicy bym nawet rzec mogl :) ja zabiore czarno biala rolke ilforda i mam zamiar stamtad pare dobrych fot wyniesc, btw macie jakis szeroki lens na fi 52 mm ? bo mi taki system cokina w lapy wpadl z dwoma polowkowymi, i czymstam jeszcze, mi to tylko na 50tke pasi...
No jest nas dwoch ale to nic;-) my jestesmy fajniejsi. Do zobaczenia8)
Ja niestety nie dam rady :|
Podlinkujcie tu foty w takim razie.
zawsze tak jest, zawsze :) ale Senk i tak jest twardy, najmarudniejszy jest zawsze Venio, ktory przed kazdym zlotem na 5 minut przed wyjazdem znajduje blahe powody zeby nigdzie sie nie wybierac, a to zimno, a to do domu daleko, a to rano wstac trzeba (Paz pamietasz dwugodzinna drzemke na harmezach i spiryt rozrabiany poweradem o 3 nad ranem ? :mrgreen: ), tyle ze Venio lubi ponarzekac a w koncu i tak zawsze wszedzie pojedzie :) moj czarnuch... eeee kompan znaczy :)
Bleee jak wczesnie:D ale co tam, twardy jestem :D senk szkoda ze Cie nei bedzie a foty podlinkujemy;-)
Dzięki :)
thoprin nie wiem kto na Ciebie czekał na przystanku 15 min o godzinie po 4 :P
Kto to sie spóźnił wtedy :P
My z Veniem wlasnie siedzimy przed kompem i dumamy nad zlotem, to znaczy ja dumam bo Venio zasypia, mi udalo sie cyknac jedna fotke cyfra, ktora dzis publikuje, reszta jak wywolam negatywy :)
A te dupeczki to co?? :lol: