ja mam Hp 1610 - za 350zł:)
sprawdza sie bardzo dobrze, ale nie mam porównania, bo mialem tylko prostą pixme 1500
Wersja do druku
ja mam Hp 1610 - za 350zł:)
sprawdza sie bardzo dobrze, ale nie mam porównania, bo mialem tylko prostą pixme 1500
Polecam Canona MP180. Ostatnio miałem okazję go testować, jak na cenę 360-380 zł pięknie drukuje fotografie, dobrze i szybko skanuje, wydruki tekstu i grafiki też niczego sobie, posiada czytnik kart i PictBridge. Mój Epson CX5400 zostaje daleko w tyle.
od siebie polecam Canona Laser Base MF6530. uzywam od pewnego czasu bardzo sobie chwale :)
cena cos kolo 1500-1600 zl
Dziś oddaję do MM.
Tacka odbiorcza jakaś wypukła, papier zwija się w harmonijkę (zaczepia o krawędź tacki), skany z zafarbem, nie usuwa mory (ani z automatu, ani programowo). Nie udało mi się zeskanować kilku zdjęć za jednym razem - mimo ustawienia wyszukiwania tejgo w opcjach skanowania obrazu Centrum obsługu HP. Podczas skanowania słychać jakieś głośnie, nieprzyjemne odgłosy, trwa to potwornie długo (nawet preskan by zaznaczyć obszar skanowania)...
Używa może ktoś może Canon Pixma MP610 ? Cena podobna, na papierze lepsza .. a jak w praktyce ?
Ja posiadam HP F4180. Ksero, skaner i drukarka. Wczoraj drukowałem zdjęcia na papierze pół-błyszczącym i ładnie to wygląda :)
Generalnie-polecam.
MP610 mam od wczoraj. Przekonała mnie niska cena wydruku cz/b :) Na razie mogę tylko zrelacjonować pierwsze wrażenie: objętość sprzętu komputerowego w domu potroiła się :D No i wydruk wstępny wygląda obiecująco.