Jasna sprawa - ale wieeelu jak sie okazuje zupelnie nie jest zainteresowana rejestracja, wiec dla chcacego nic trudnego.
Wersja do druku
Jasna sprawa - ale wieeelu jak sie okazuje zupelnie nie jest zainteresowana rejestracja, wiec dla chcacego nic trudnego.
No ale poniżej jest "full list of qualified equipment" z treścią jak w linku który podałem :) No nieważne, wysłałem zgłoszenie - zobaczymy co powiedzą/odpiszą :)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE
wydaje mi sie, ze z Twoim sprzetam nie powinno byc problemu :)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Proste pytanie - ale po co? To znaczy co ten serwis praktycznie daje?
Porady, bonusy, software?
Gadżety z napisem Canon i ładną kartę członkowską :)
A z mniej istotnych rzeczy:
- inny serwis (np. w Szwajcarii są dwa serwisy dla "zwykłych" użytkowników i dwa mniejsze specjalnie dla CPS)
- zastępcze body/lens na czas naprawy
- support na miejscu na wiekszych (ale to naprawdę wiekszych) imprezach
- zaproszenia na zamknięte prezentacje nowości (z możliwością dogłębnego obmacania)
[ Dodano: 16-12-2004, 09:11 ]
Zdaje się w jakimś teście na Luminous Landscape facet pisał, że jako "CPS member" mógł sobie pożyczyć na tydzień do testowania 500L i 600L, bo nie mógł się zdecydować, który kupić :)
Muflon, a ten warunek spelniasz :?:
Cytat:
Do I need any Certification to qualify as a CPS Member :?:
Yes - potential members should have a valid Press Card, or another accepted credential showing them to be a full time Professional. Membership of an officially recognised Professional Association is also valid.
Nie - i o tym już pisałem, dlatego też stwierdziłem że "zobaczymy co powiedzą". Ja i tak w sumie głownie z ciekawości...
Chociaż moja fotka już w gazecie była ;-)
Ja sie nawet przez chwile zastanawialem, czy nie kupic EOS'a 3 i 17-40/L :wink: ale legitka prasowa jest nie do przeskoczenia :|
Aha... oczywiscie musialbym udac sie na emigracje :evil:
Zakladasz towarzystwo fotograficzne, ktore wydaje np jakis kwartalnik i legitki prasowe mozna wydawac.Cytat:
Zamieszczone przez Roni
tylko od cholery grzebania sie w papierach, zakladaniu stowarzyszen, statutach itp itd :?
Hehe, pogaajcie z Czachą, to wam legitki BGF-u załatwi. :wink: