Aha. I jeszcze na karcie 2GB wychodzą gorsze zdjęcia niż na 1GB? ;) Szkoda, że nie robią filmów jednoklatkowych. Wtedy wszyscy byliby artystami.Cytat:
Zamieszczone przez Mori
Wersja do druku
Aha. I jeszcze na karcie 2GB wychodzą gorsze zdjęcia niż na 1GB? ;) Szkoda, że nie robią filmów jednoklatkowych. Wtedy wszyscy byliby artystami.Cytat:
Zamieszczone przez Mori
o i tutaj musze przyznac koledze racje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Nie, ale notebook'a nie muszę brać jak jadę na kilka dni. ;)Cytat:
I jeszcze na karcie 2GB wychodzą gorsze zdjęcia niż na 1GB?
(...)
Nie, ale notebook'a nie muszę brać jak jadę na kilka dni.
(...)
wystarczy welland 40GB
Nie ciesz sie za bardzo bo G3 ma migawke mechaniczno-elektroniczna = rowniez kiedys padnie (standard to ok 50 tys).Cytat:
Zamieszczone przez fotna
W lustrzankach rowniez standard to ok 50 tys... btw... ile z tych swoich 'bardzo duzo zdjec' nie wstydzisz sie pokazac? :DCytat:
Robie bardzo duzo zdjęć a z lustrzanka miałem zamiar jeszcze więcej - nie przerazajcie mnie tak małą zywotnością migawek.
[ Dodano: Czw Gru 16, 2004 9:07 am ]
Hmmm... a do wielkoformatowcow to nie sa jednoklatkowe ? (widzialem dwuklatkowy... bo dwustronny byl :> ).Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Vitez, czepiasz sie - zdjecia robi sie tylko zeby je wszystkim pokazywać ?Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Nawet jak ktos sobie wytrzaska 100K dla siebie - to jego prawo, nie o to chodzi
i nawet jak sie wstydzi pokazac - to co z tego, sa zdjęcia pamiątkowe nawte robione
1DsSSSS mark123
Nie czepiam tylko pytam z ciekawosci - by wiedziec wlasnie czy te tysiace zdjec robisz dla siebie, zawodowo, hobbystycznie czy np do sklepu internetowego/allegro itp itd :)Cytat:
Zamieszczone przez kongi
Vitez wiesz jak zmienić temat postu, bo ten, KURKA JEGO MAĆ - niema sie nijak do zawartości - czyli problemów z migawką
Zapewniam Cie ze gdyby Tobie sie popsula dwa razy migawka w ciagu roku to uzywalbys gorszych slow. Tak wiec temat jak najbardziej ma sens! Poza tym Aszu ja nie prosze zadnego z moderatorow zeby skasowal Twoja wypowiedz bo ona w kontekscie problemow z migawka nie ma juz zadnego sensu.Cytat:
Zamieszczone przez Aszu
Mnie w D60 padła po 45tys i koszt w servisie to 650zł z czego migawka 164 zł a robocizna reszte...