moze i dobrzy koledzy ale czasmi warto sie spytac tych co "w tym siedza" ;-) nie przecze ze tu takich nie ma ale latwiej na inne tamaty uzyskiwac pytania na innych forach specjalizujacych siue w okreslonej tematyce - to jest nawet logiczne ;-)
Wersja do druku
moze i dobrzy koledzy ale czasmi warto sie spytac tych co "w tym siedza" ;-) nie przecze ze tu takich nie ma ale latwiej na inne tamaty uzyskiwac pytania na innych forach specjalizujacych siue w okreslonej tematyce - to jest nawet logiczne ;-)
Jac myslisz ze nie pytałem..
A oni jak my..... Pytaja jaki aparat kupić a temat rzeka :D
Ja mam kino LG XCanvas costam i do obejrzenia filmu i posluchania muzyki bez wygorowanych wymagan w zupelnosci mi wystarcza. Odtwarza wszystkie nagrywane plyty itp. Obsluge w podstawowym zakresie opanowala moja 19-to miesieczna corka, niestety nie chce powiedziec gdzie schowala pilota :? . Znajomy ma Mante i troche narzeka, ze nie wszystko mu czyta. Poza tym Manta to tylko odtwarzacz - nie ma amplitunera - nie wzmacnia sygnalu i nie ma radia. Mante musisz podlaczyc pod amplituner ze zgodnym wejsciem i dekoderem 5.1 zeby miec satysfakcje. Inaczej to mozesz ja podpiac tylko pod tv...
Pozdrawiam
Dominik
Ja jestem. Mam 2 sztuki. Jedną co prawda po 18 miechach szlag trafił w wyniku skoków napięcia (Emperor II) ale mam jeszcze gwarancję. Drugiego sam uwaliłem przy robieniu upgrade'u softu (Emperor III). Poza tym nie ma z nimi problemu. Emperor III ma w przeciwieństwie do Emperora II obsługę filmów kodowanych z opcją QPEL i GMC. Co do nowszych modeli to nie wiem jak się sprawują bo nie miałem potrzeby interesowania się nimi. Biorąc pod uwagę możliwości tego sprzętu przy jego cenie, to nie kupiłbym niczego innego.