-
dodaje nowego posta zeby wyswietlil sie w "nowe posty" ;) jak ktos sie odezwie wyedytuje i polacze z wczesniejszym postem.
Panowie jest czwartek 16tego, jak tam fotencje ? Prosilem Jaca zeby objal patronat nad naszym battlem i powiesil go w klatce, nie spac, foty strzelac :) poslaliscie juz cos ?
EDIT:
No panowie ale daliscie ciala, 22 a tu cisza...
-
Ja muszę przeprosić i poddać się bez walki, ale brak czasu i pomysłów przyczynił się do niezrobienia fotki. Miałem wielką ochotę na tę bitwę, ale okolicznyści dla mnie były wyjątkowo niesprzyjające...
-
Heh, w takim razie wygral thorin :D
Gratulacje, masz swoje upragnione pierwsze miejsce :twisted:
-
pfffff wole ostatnie niz pierwsze w takiej walce, interesuje mnie albo przegrana 1000:1 albo zwyciestwo 100:99 ;) chce zeby mnie ktos zmiazdzyl swoja fota i w ten sposob przegrac albo wyrownanej walki i oczywista glorii i chwaly :mrgreen:, wiadomo, chce tez przerwac impas wiecznie drugiego miejsca :mrgreen: taki walkower mnie nie interesuje. Lenie, mieliscie miesiac czasu :mrgreen: coscie w ten czas robili, nie wstyd wam ? :) dac wam jeszcze tydzien czasu czy publikowac swoje foto ?
-
thorin kochanie moje postaram sie :D dam ci znac jak bede miał ;)
-
ok, wreszcie ktos zabral glos :) dobra to widzimy sie tutaj za tydzien , kto stchorzy po raz drugi ten fujara :mrgreen:
EDIT:
rozmawialem z Pazem, na pytanie czy battla reaktywujemy powiedzial zeby go po prostu nie konczyc :) no Mungo, jak tam, zapeniesz sie w sobie? dasz rade man, to czekamy na fotki. I konczmy wasci, niech wygra lepszy a nie jedyny :mrgreen:
-
Mi najbardziej odpowiadałoby przełożenie terminu do czasu, dopóki wszyscy nie zrobią swoich fotek;) Kompletnie nie mam pomysłu jak się za to zabrać, ale będę coś kombinował;)
-
Panowie taka bitwe to sobie mozemy za przeproszeniem do rzyci wsadzic, co by bylo jakby polacy w 39 powiedzieli "wie pan co panie Hitler, pan moze poczeka z atakiem az sie troche uzbroimy bo narazie to nas pan z miazdzy w ciagu dwoch tygodni" dalej do roboty ! :mrgreen:
-
-
hmm thorin - daj spokoj to mieczaki :twisted: ;-)
jak sie zdeklarowalisci to sie wywiazujecie albo jednoznacznie wycofajcie