Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez akustyk nie no... niby jest http://photo.net/equipment/canon/24-1.4-L To inna bajka... Gdyby teoretycznie nie istniało 85/1.8 USM i wskazywano by potrzebę takiego szkła, to czy również podlinkowałbyś 85/1,2L ?
Cytat: Zamieszczone przez gwozdzt To inna bajka... Gdyby teoretycznie nie istniało 85/1.8 USM i wskazywano by potrzebę takiego szkła, to czy również podlinkowałbyś 85/1,2L ? a chyba ze tak :) to w pelni sie zgadzam, ze takie "budzetowe" 24mm to byloby cos przyjemnego
Cytat: Zamieszczone przez Niedzwiedz BTW Smerfie niedoczekales tokiny i kupiles tamrona ? W rzeczy samej.:-)
Cytat: Zamieszczone przez Smurf W rzeczy samej.:-) Ciekawi mnie jaki egzemplarz ci się trafił, ale sądząc po ikonce to chyba w porządku?
Cytat: Zamieszczone przez szandor Ciekawi mnie jaki egzemplarz ci się trafił, ale sądząc po ikonce to chyba w porządku? Ja uważam, że bardzo w porządku - nie ma BF, FF, ostrzy dobrze i pewnie.
No to serdecznie ci gratuluję, mój przypadek wskazuje że to jest jednak loteria.:sad: