Oczywiście, powyżej określonej wartości. Chyba że ktos przywiezie sprzęt ze sobą(osobiście) i zostawi go tutaj...
Wersja do druku
a jak to wartosc ? i ile % jest naliczane? i czy platne jest to przy odbiorze?
P.S.Dobra znalazem watek Kubmana na ten temat. mimo wszystko dzieki
Może mi ktos podac link do sprawdzonego sklepu w stanach gdzie akceptują polskie karty ( nie chodzi mi o dostawe do polski tylko do Kansas w stanach ) ...
I zeby cena nie byla ponad 670$ ?
Tutaj to chyba mozna Ci tylko napisac zdanie z reklamy ery ;)
A na serio to jesli masz kogos w kansas niech Ci za puszke zaplaci a kase podaj mu jakims przelewem albo western union.
prosze bardzo:
Zapłaciłem Polską karta kredytową, dostawa na Florydę (doszło w ciagu 3 dni)(adres karty inny niz adres dostawy!):
http://www.bhphotovideo.com/
I chyba nikt nie powie że to nie sprawdzony sklep!
Ale w B&H rebel nie kosztuje 670, a z przesylka dojdzie kolejne 10-20$ :p
Szczeze mowiac wybralem ten sklep dla PEWNOSCI zakupu. Ne patrzylem juz tak na +-30$. Wtedy, gdy kupowalem roznica miedzy cena w Polsce a w stanach byla tak zasadnicza, ze wystarczylo jeszcze na obiektyw :)
Generalnie polecam bhp. Ale teraz zdeje sie C350D mozna kupic za 2200 w Polsce...
Gregor, jesli chodzi o cene nie mam nic do Twojego przypadku. Sam czasem doplacam extra w b&h za to ze blisko i moge zwrocic. Ale Fokus postawil sobie wymaganie cenowe, ktorego przy opcji "place polska karta" nie da sie spelnic.
To prawda. Zresztą- może sie mylę (nie analizuje rynku po zakupie, bo po co) ale chyba teraz umiarkowanie opłaca się kupowac w stanach 350D.. Chyba że ktos tam juz jest :)