W kazdym jest. Kwestia moze byc jedynie "jaka" ;)
Wersja do druku
widze ze powininem bardziej jadowicie zabarwiac ironie zeby zostala dostrzezona ;) co do malpek to zamiast proponowac coraz bardzie trudny technicznie battle proponuje wziac sie do roboty i zrobic battle z dobrym pomyslem i z dobrymi fotami, albo przede wszystkim zrobic battle, bo ostatnio z nimi jakos krucho.
pozdrawiam
krzysiek
No więc proponowałem małpką, bo nie chce mi się do szkoły targać 350D:p Ktoś podejmuje wyzwanie?
Widzę że tu dalej dyskusja a ja czekam na rezultaty :D:D
Nie będzie zdjęć koleżanke, bo pogoda na dworzu brzydka. Zdjęcia koleżanek to narazie u Festyka;) U mnie na wiosnę, albo jak w jakiś weekend będzie ładna pogoda, to może uda mi się którąś namówić na fotki. No, ale nie odchodźmy od tematu. Ja proponuje jako termin do Battle na cyfrowe małpki, pt. "Życie miasta" 30 października. Wyrobicie się?!;)
Mungo-dzięki za reklamę:mrgreen:
350d jak odczepic grip i podpiac 50tke to jak malpa wyglada :mrgreen: motyla noga wypadam z zawodow, nie stac mnie na malpke :(
To pożycz od cioci;)
Mungo jesli chcesz, to pod koniec miesiaca zaprosze Cie na ciekawego battla, ale z trudnej technicznie fotografii i fotografii ciekawej wole wybrac to drugie, oczywiscie jedno drugiego nie wyklucza ale sadze ze niejednemu z was puszcza nerwy kiedy kiedy bedzie sie musial godzic z duza GO, z niemoznoscia focenia szerzej niz ekwiwalent 35mm, z aberracjami, dystorsjami, itede narazie dziekuje postoje z boku i poobserwuje co wam z tego wyjdzie...
pozdrawiam
krzysiek