Chętnie bym się przyłączył i popróbował złapać "klimaty" koncertowe :)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wypróbowałbym w tych warunkach mój EF 100/2.0 8)
Czekam z niecierpliwością na szczegóły :)
Wersja do druku
Chętnie bym się przyłączył i popróbował złapać "klimaty" koncertowe :)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wypróbowałbym w tych warunkach mój EF 100/2.0 8)
Czekam z niecierpliwością na szczegóły :)
co do muzyki to jest to rock i grunge :) , szczegóły na stronie www.grungealive.prv.pl , pierwszy koncert jest 14 (wtorek) w jadłodajnii filozoficznej, drugi 18, tamże, to niedaleko buwu, szczegóły co do koncertu 14. bedą na wymienionej stronie dzisiaj wieczorem jak zrobię plakat (w dziale patronat...)
eh. tez bym sie wybral pocwiczyc, ale daleko troche :|
Jaaaaa.... IDE :!: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez lucien
Grunt to trafic z muzyka ;) , tylko o sprzet trzeba dbac przy pogowaniu ;) .
Mozemy zzaczac sie zmawiac dokladniej na miejsce i godzine spotkania przedkoncertowego.
Aha - ja bede z asystentka 8)
14.XII ================================================== ================================================== ================
Koncert dla Wolnego Tybetu!
Chiny brutalnie okupują Tybet od przeszło 50 lat, regularnie trwają aresztowania i tortury wobec Tybetańczyków i Chińczyków za pokojowe wyrażanie swoich przekonań. Tybetańczycy są obecnie świadkami najpowzniejszego od lat uderzenia w ich prawa religijne. Wyrok śmierci nałożony na buddyjskiego mnicha Tenzina Delka Rinpocze ukazuje prawdziwą twarz polityki Chin. Wolności Chin, Tybetu i Tenzina dedykujemy ten koncert....
14. XII zapraszamy do klubu Jadłodajnia Filozoficzna, ul. Dobra 33/35, niedaleko BUW-u, wstęp 4 zł.
18:00 - prezentacja na temat sytuacji w Tybecie
19:30 - początek koncertu, zagrają ( w klimatach punkowo, rockowo - grungeowych):
Przepraszam
Aberdeen
Leprechaun
Endorfina
po koncercie imprezę poprowadzi Dj Barbapapa, info na stronie:
www.grungealive.prv.pl , dział patronaty
18.XII ================================================== ================================================== =================
GrungeAlive – ożywiamy brzmienie Seattle w Warszawie!
Zapraszamy na 4. koncert z cyklu GrungeAlive
Tym razem zagrają:
Leash Eye
BSE dobry, dynamiczny grunge
Root funkujący grunge
Po koncercie impreza w klimacie 100% grunge.
Gdzie i kiedy?
Jadłodajnia Filozoficzna (ul. Dobra 33, W-wa)
sobota, 18 grudnia, od 19.00
wstęp 8 zł
Na miejscu można będzie kupić (za 12 zł) płytę "Tribute to Kurt Cobain, 5 kwietnia 2004" (m. in.: Plateau, Root, Orbita Wiru...). Można ją kupić w Warszawie, w Sklepie Tybetańskim przy ul Zielnej 8 paw. 94, pawilony przy stacji metra Świętokrzyska. Info o imprezie na stronie: www.grungealive.prv.pl
[ Dodano: 09-12-2004 ]
Dzięki za wszystkie rady, zdecydowałem się Eosa 300D+ Sigma 18-125mm f3.5-5.6, jak starczy kaski to może EX 420, pozdrawiam.
???