27k i nic teraz sprzedalem kumplowi:) i smiga bez problemow. moze dlatego ze amerykanski rebel xt :):):):):)
Wersja do druku
27k i nic teraz sprzedalem kumplowi:) i smiga bez problemow. moze dlatego ze amerykanski rebel xt :):):):):)
zartujesz, prawda ?? zmieniac body z powodu spustu :roll:
nie no, zaraz pojawia sie posty o wytrzymalosci LCD, pokretle zmiany przyslony i guzika od wbudowanej lampy blyskowej :lol:
koledzy - zdjecia robcie a nie drzyjcie nad puszkami bo to IMO juz skrajny onanizm :evil:
no jak dla mnie to tam nie ma nic o WIEKSZYM body tylko strach przed zuzyciem supstu ale moze nie umiem czytac ze zrozumieniem :wink:
a tak na marginesie to sama wielkosc body tez nie bylaby dla mnie powodem do zmiany ale to moja subiektywna opinia.. wazniejsze bylyby np. full frame :mrgreen: , pewniejszy AF, spot, uszczelnienia, wiekszy bufor itp/itd... ale kazdemu wedle uznania 8)
najlepiej zadzwonic na Żytnia i zapytac - bedziesz mial info z pierwszej reki 8)
:/ chciałbym miec taki problem jak wy,teraz juz nie produkują 350 :/ tylko 400D na która mnie nie stac :/ a chcialem 350D + szkła jakies
dogadaj sie z c42, moze bedzie sprzedawal tylko na spust uwazaj :wink:
a na allegro przeciez ciagle zatrzesienie 350d - http://www.allegro.pl/search.php?str...&category=8846
jak chcesz to nawet bez problemu nowego 300d ustrzelisz 8)
Mój ma na liczniku 10860 i jak na razie wszystko ok!