ja nie mówię o kwitnieniu wiśni tylko o kalendarzu - wiosna - 21 marca - 22 czerwcaCytat:
Zamieszczone przez muflon
Wersja do druku
ja nie mówię o kwitnieniu wiśni tylko o kalendarzu - wiosna - 21 marca - 22 czerwcaCytat:
chyba jednak złotówka sie umacnia... nie tylko dolar leci na łeb ale znaczna większość walut jak np euro czy funciak brytyjskiCytat:
Hmm, faktycznie, ostatnie parę tygodni rzeczywiście PLN idzie w górę.Cytat:
Zamieszczone przez sergi
a wg mnie coś w tym czarnym 300D poprawili z ostrością i AF - z moim byłym sreberkiem nie było źle, ale jak zobaczyłem foty z czarnego to odczucie miałem, że coś jest lepiej z ostrością na tych fotkach :D efekt był świetny z podpiętym kitem - zero mydła
Pstryk chyba naiwniakow szuka na czarny kolor ;) .Cytat:
Zamieszczone przez Jarl Bjorn
Za body srebrne+BG+18-55+karta 256 zycza sobie 4260zl a za body czarne+BG+18-55 USM+karta 64MB licza sobie 4800 :shock: ... prawie 600zl doplaty tylko z kit USM i kolor czarny... ale to specyficzna cena tego sklepu. Na Allegro sa ceny o wiele bardziej wyrownane: 300D black limited zestaw taki jak w pstryku = 4290zl, 300D srebrny z BG itp zestaw taki jak w pstryku = 4500zl ... hmmm :twisted: . Ceny przykladowe, udowadniajace tylko ze nie oplaca sie brac niektorych 'nowosci' w pstryku bo tam naiwniakow szukaja 8)
no ale co ty porównujesz sklep z allegro? :) gdy na allegro zacznie się rozmowa o fakturach to od razu ceny zaczynają sie zbliżać się do tych sklepowych- sklep to sklep, allegro to allegroCytat:
Zamieszczone przez Vitez
Mimo wszystko gdybym miał brać w sklepie (faktura) to dopłaciłbym te 600PLN chociażby ze względu na USM a nie czarny kolor.
Hehe... dobre :DCytat:
Zamieszczone przez dzi
Duzo sklepow internetowych wystawie sie na Allegro. Wielu wystawcow z Allegro ma zalozone swoje "sklepy internetowe" .
Nie roznia sie prawie niczym
W tym przypoadku cene ktora podalem to od bardzo znanego, popularnego i polecanego sprzedawcy - Grossmana.
Daje on tak samo jak pstryk gwarancje, instrukcje PL ogolnie zestaw jest identyczny.
Jest tylko jedna roznica - cena.
Jesli wolisz przeplacac prawie 600zl tylko dlatego "bo to pstryk a nie sprzedawca z Allegro" , jesli cie na to stac - to prosze bardzo.
Ale kazda osoba choc odrobine doswiadczona w zakupach internetowych wie ze od niektorych sprzedawcow na Allegro mozna brac w ciemno i otrzyma sie lepsza obsluge niz w niejednym sklepie internetowym a po nizszej cenie :roll: .
ehh :D miałem na myśli sklep nieinternetowy (pomieszczenie + wystawa, sprzedawca itd..) a nie internetowy, wiec nastąpiło nieporozumienie
Tak jak mówiłem - chodziło mi o to, że wolę fakturę (jak Grossman wystawia to fajnie) i więcej 600 zeta niż bez i mniej. ;)Cytat:
Jesli wolisz przeplacac prawie 600zl tylko dlatego "bo to pstryk a nie sprzedawca z Allegro" , jesli cie na to stac - to prosze bardzo.
Cholera - 1D Mk2 jest teraz po $3800, czyli jakieś 11932PLN. Może jednak przejadę się do USA? :P