a TU jest jeszcze taniej i też jest napisane że z gwarancją i instrukcją PL! 8)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wersja do druku
a TU jest jeszcze taniej i też jest napisane że z gwarancją i instrukcją PL! 8)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Ja używam akumulatorków GP 2100 wychodzi mi ok 280 zdjęć w tym ok. 30 % z lampąCytat:
Zamieszczone przez egzor
Jeśli będziesz zdjęcia robił w labie to śmało wystarczy nawet 13 x 18 będą do przyjęcia, natomiast na drukarce to 1200 x 1600 . Ja osobiście nie drukuje bo za drogo wychodzi.
No i znowu Problem !!! Teraz A70 staniał więc zastanawiam się czy jego sobie nie kupić. Bo jeśli taka fotka ma większe możliwości kadrowania...
Jesli zamierzasz obrabiac zdjecia na komputerze i przy tym przycinac je troche to musisz miec minimum 3 megapixele by miec zapas do obrobki a pozostalo wystarczajaco duzo do odpowiedniej jakosci odbitek. Dlatego jesli A70 stanial i stac cie na niego (nie zapomnij omakcesoriach) to kupuj A70.Cytat:
Zamieszczone przez egzor
NO I STAŁO SIĘ !!! OD WCZORAJ JESTEM POSIADACZEM CANONA A 60 :-)))
...Teraz mi pozostało się rozeznać jakie ma możliwości i jak się Nim posługiwać !!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen:
... a potem to cykać, pstrykać, focić....
No to witamy w klubie Canona :)Cytat:
Zamieszczone przez egzor
:D
Gratulacje :!:
Czekamy na fotki z niecierpliwością :!:
Pozdrawiam :!:
:D
Dzisiaj zauważyłem na obudowie obiektywu mojego A60 - rysy, które powstały przy jego chowaniu i wysuwaniu się :( . Chyba coś w środku haczy o obiektyw ? :roll: (sprawdzałem pod pierścieniem - nie ma żadnych zabrudzeń). Czy nie orientujecie się czy cos takiego, zwiększając siłę tarcia może uszkodzić silniczek obiektywu ? Czy takie rysy to normalna sprawa w A60 ?
...a fotki będą jak się trochę tym sprzętem nauczę robić przyzwoite fotografie. Na razie moje „wypocicny” nie są godne uwagi !!!
[ Dodano: Pią Lip 30, 2004 2:02 pm ]
Czy orientujecie się czy Canon zaprzestał produkcji Power Shot A60 ? Na ich stronie nie widziałem już odnośników dotyczących tego modelu. Jest za to Power Shot S60 (5 Mpix). Zauważyłem też że w internecie ciężko o ten model.