Odbiór tego modelu będzie zależeć od ceny jaką Canon sobie za niego zażyczy. Jeśli będzie rozsądna to ludzie mogą przeżyć brak RAW. Dobrze, że chociać stopkę lampy zostawili.
W każdym razie sponsorem tegorocznego odcinka staje się liczba 10. ;)
Wersja do druku
Odbiór tego modelu będzie zależeć od ceny jaką Canon sobie za niego zażyczy. Jeśli będzie rozsądna to ludzie mogą przeżyć brak RAW. Dobrze, że chociać stopkę lampy zostawili.
W każdym razie sponsorem tegorocznego odcinka staje się liczba 10. ;)
No i Digic III jest.
Trochę ciemnawe na końcu to szkiełko. Aż łza się w oku kręci jak się przypomina szkiełko 2.0 - 3.0 w G3/G5 :)
RAWA nie ma ,ale co to za formaty : • DCF
• DPOF ?
Jeśli RAWA nie będzie faktycznie, to chyba jakieś totalne nieporozumienie...
Bez RAW, bez obracanego monitora to już dla mnie nie seria G.
Mam:
G3 - dałem synowi -lat 4 -niech się uczy - czasem fajne zdjęcia mu wychodzą
G2 - w tym tygodniu kupiłem drugiemu synowi -lat7 -niech się uczy - fajne zdjęcia mu wychodzą jak się przyloży
I wcale nie żałuje tych decyzji bo G7 nie kupie z w/w powodów + jakoś nie sadze żeby był tak wytrzymaly jak G2/3 - dzieci potrafią testować aparaty :)
Też mi się wydaje, że to za drogo. No ale poczekajmy na testy. Moze szum bedzie jak w 350D ;-)
Moim zdaniem , a czekałem na nastepce G6 , bez RAW to juz nie seria G pomimo innych udogodnień typu sanki do zewnętrznej lampy , pelny manual itd . Chyba że Canon chce wypuścic jeszcze nastepcę PRO1 ,który oprócz funkcji G7 bedzie miał właśnie raw .