Dziś gdzieś słyszałem, że to była replika.
Wersja do druku
Bolid prawdziwy. Model sprzed kilku miesiecy (wiec sie nim nie scigal), bez wnetrznosci, silnika, chlodnic (co bylo widac) itd.
w ramach ciekawostek... swietne warunki do robienia zdjec :D :D :D
Ale czasem cos sie dalo zrobic ;)
No ale ten gość z nikonem niekulturalnie zasłonił naszego formularza ;)
Taki on tam nasz jak i włoski... przecież on pół zycia we włoszech przesiedział i tyleż samo tam jeździł a polska mu dała nic czyli gówno ;)
Ale na razie to biało-czerwoną flagę widać koło nazwiska Kubica w przekazach z wyścigów... Czyli jednak trochę nasz. ;)
urodził się tutaj więc nasz..... ale zasługi w tym naszej nima oooooj nima ;)
ja bym nie chcial byc odbierany jako rasista, wiec nie powiem co mysle... ale wnioski kto jest elementem aspolecznym to sie same nasuwaja na podstawie powyzszych zdjec :)
a zanussi dobrze gada - nasze media to by sobie mogly, z laski swojej, w ... wsadzic krzyki nad bohaterstwem "naszego" Kubicy. jeszcze to TV4 moge zrozumiec, ale inne media?
coś wydaje mi sie że ten z żółtym celuje w obiekt
a 'nasi' w napis petronas ;) ew w znaczek bmw ;)
media zleciały sie jak muchy do lepu bo jest okazja kase zarobić ;)
do tej pory faktycznie cięzko nawet było usłyszeć kto gp wygrał ;)
a teraz to będzie narodowy sport :)
pozdrawiam
Nasz ci On bo nasz sie czuje :) Jakie to ma znaczenie ze od paru lat mieszka za granica? Umozliwienie sukcesu to jedno, ale to ze sie robi kariere gdzies indziej nie oznacza automatycznie ze sie czlowiek wynarodawia. Choc pewnie roznym degeneratom co lubia pluc na wlasny kraj sie to zdarza. Takie teraz podejscie ze niektorzy ludze wymagaja cudow w jakims absolutnym oderwaniu od realiow historyczno gopodarczych. Zalosne.