Eeee tam, zamaz tylko canon na body i napisz cos tam "sympatycznego" w gescie sprzeciwu. Co bedziesz szum robil! :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez DoMiNiQuE
pozdrawiam,
Wersja do druku
Eeee tam, zamaz tylko canon na body i napisz cos tam "sympatycznego" w gescie sprzeciwu. Co bedziesz szum robil! :mrgreen:Cytat:
pozdrawiam,
Chyba nie doczytales cytowanego posta...Cytat:
Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
niech mnie ktos przekona, ze to sie trzyma skali :lol: bo na moje oko tego kalibru lens przy zabawce typu 350D wyglada jak Pudzian przy Kaczynskim :D
Nie doczytalem - czuje sie przechytrzony. :cry:Cytat:
Zamieszczone przez caravaggio
Nie wiem, nie mam 70-200 a 100-400 ale jak zwykle ciesze sie, ze przeczytalem to co napisales! :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
pozdrawiam,
Oj tam przechytrzony. Taki maly zarcik to byl ;)Cytat:
Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
Ja nigdy nie zmienie systemu na N. Ich czarne forum wplyna na mnie depresyjnie ;)
Akustyk, skala jak skala, ten lens jest krzywo wklejony :)
W okienkach mozna odwrocic kolory, moze jednak zmienisz 2 systemy? :mrgreen:Cytat:
No ja bym się nie obraził jakby cena mi spasowała :mrgreen: ;) :lol:.Cytat:
Zamieszczone przez szwayko
DoMiNiQuE wyślij do canona petycję z groźbą zmiany systemu (bez tej gwiazdki:wink:), może zrobią dla Ciebie specjalną - wersję:mrgreen: :-D.
A mnie się podoba to 400D (przynajmniej na papierze:mrgreen:), obiektywy też, choć i tak pewnie ich nie kupię ale fajnie że jest o czym pisać:wink: :D.
Tak podchodzac do tematu 1200'tka nie powinna istniec.. i pare innych tyz;)Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Ale przeciez oboje wiemy, ze nie rozmiar jest wazny:mrgreen:
Ciekaw jestem czy dużo osób kupi któryś z tych obiektywów? Jeśli 50/1.2L ma tyle kosztować to podziękował.
A 70-200/4 IS L to dla mnie zły pomysł. Wątpie żeby się dobrze sprzedawał.
Ja myślę że oba obiektywy to niezły pomysł. Zwłaszcza że 70-200/4 IS nie zastępuje starego tylko uzupełnia linię. Cena za 50/1.2 1600$. Myślę że znajdzie się wielu nabywców.