Wydaje mi się, że w KRK też mógłbyś pożyczyć, jest:
Sigma Pro Centrum
Salon FOTO-PLUS,
ul. Studencka 6
Wersja do druku
Wydaje mi się, że w KRK też mógłbyś pożyczyć, jest:
Sigma Pro Centrum
Salon FOTO-PLUS,
ul. Studencka 6
Dokladnie znalazłem ich - jutro do nich zadzwonieCytat:
Zamieszczone przez ags
THX
Salon FOTO-PLUS,
ul. Studencka 6
31-116 Kraków
tel.: (012) 426-16-60
A po cóż tam coś takiego :roll: ja tam bywam ostatnio niemal codziennie (robię zdjęcia na Festiwalu Folkloru Ziem Górskich - tak się to szumnie nazywa :mrgreen:). Tam są dwie może trzy dużej rangi imprezy w roku. Obawiam się, że na "pieprz do kwaśnego mleka" byś nie zarobił na takiej wypożyczalni. Zwłaszcza że wszyscy przyjeżdżający wiedzą, że trzeba liczyć tylko na siebie:mrgreen:. Takich jak Ty to jest ale kilku w roku. Sam zresztą miałem z tym problem pożyczyłem od kolegi:mrgreen:.Cytat:
Zamieszczone przez borkomar
Ja będę i 24 i później to możemy sie spotkać - pisz na priva;) :-).
PS. Na studenckiej spróbuj się targować, nie mają zbyt dużego ruchu i "miętcy" mogą być. Ale na 66% wartości to się raczej musisz przygotować.
Fajnie.Ja niestety w swojej okolicy (dziura) nie mam funfli canonierow niestety:-x i to jest bol, bo nie tylko sprzetem mozna sie pobawic roznym ale przede wszyskim wymienic doswiadczenia - jakie by nie byly.Pozdrawiam i dzieki za odzew.Cytat:
Zamieszczone przez Kolekcjoner
Szkła canona są zaj... drogie i mrozisz kupę kasy! W Polskich realiach nie opłaca się taki interes. Musisz zostawić 60% (u sigmy) ceny detalicznej.
Jak już nawet byłaby wypożyczalnia to kto ma np 3500 zł na zastaw za 24-70L??? I jaka firma kupi 3 sztuki do wypożyczalni? A to tylko szkło standard, a gdzie 70-200IS, 100-400, 16-35L???
Trzeba zamrozić 100 tysięcy, płacić podatki itp... Myślę, że u nas nie ma rynku, fotograficy są za biedni nawet na ZASTAW:)))
True True:wink:Cytat:
Zamieszczone przez ErnestPierwszy
U nas bylo by to nieoplacalne i trzeba w to kupe kasy wtopic (która trzeba miec albo sie zapozyczyc) Ale tak naprawde o czy my mówimy w Zakopanem nawet Empiku nie ma, a co dopiero wypozyczalnie szkieł do Canonów jak wiecej jest Nikonów!:wink:
To fakt panuje tam dziwna żółto-czarna epidemia:mrgreen: :wink:. Zresztą nawet dzisiaj na festiwalu było kilku nikoniarzy.
Z tego co wiem to mozna pozyczyc w Gdansku od wyborczej. Znajomy pozyczal 300/2.8 IS na GP w zuzlu w szwecji i placil cos kolo 300zl za tydzien. Moze mozna tez gdzies indziej.
Z Płocka jakos mam nie po drodze do Gdanska jadac do zakopca:wink:Cytat:
Zamieszczone przez Goomis