Vitez w przeciwienstwie do ciebie inne osoby cos robia albo proboja robic a ty tylko sie sadisz jak ktos na ciebie pojedzie! Pamietaj ty zawsze zaczynasz pierwszy!!!Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wersja do druku
Vitez w przeciwienstwie do ciebie inne osoby cos robia albo proboja robic a ty tylko sie sadisz jak ktos na ciebie pojedzie! Pamietaj ty zawsze zaczynasz pierwszy!!!Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Nie nie tylko slyszalem. Ale pokazu nie bedzie, bo zdjecia byly robione jakies 8 lat temu na strychu u kolegi, co to sprzet mial tam porozkladany (takie male studio) i dodatkowo pstrykalismy jego sprzetem (lustrzanki na litere N..) ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Nie mam wiec ani negatywow, ani odbitek. Tyle tylko, ze w sieci bez wiekszych problemow zdjecia takie znajdziesz jesli sie postarasz, np.:
http://www.cdrom.pl/modules/tutorial...rial.php?tid=6
http://www.fotopasja.pl/galeria/deta...p?image_id=283
Cytat:
Zamieszczone przez Przemek Białek
Drogi Przemku - mam już troche dość że wpieprzasz swoje trzy grosze wszędze tam gdzie wypowiada się Vitez (nawet jeśli to nie twój wątek i nie pisałeś w nim wcześniej) - skończ z tym prosze (ostatni raz). To forum jest o fotografii i apratach marki Canon - to tak dla przypomnienia.
Wpieprzam bo nietoleruje takich ludzi ktorym nic niemozna powiedziec a po innych osobach jezdza jak po dzikim osle! a w tej chwili zaczynam rozumiec ze to forum jest jednym wielka kumoterska pogaduszka kolesi i wazelina az wyblywa mi z monitora!Cytat:
Drogi Przemku - mam już troche dość że wpieprzasz swoje trzy grosze wszędze tam gdzie wypowiada się Vitez (nawet jeśli to nie twój wątek i nie pisałeś w nim wcześniej) - skończ z tym prosze (ostatni raz). To forum jest o fotografii i apratach marki Canon - to tak dla przypomnienia.
jestesci poprostu zenadni poniewaz kazdy ma prawo slowa pisanego jesli nikogo nie obraza a widze ze w gronie kolezenskim sprawa wyglada troche inaczej!
No tak - ponieważ na tak sformułowany atak brak mi agrumentów dlatego doradzam coś na uspokojenie.Cytat:
Nie wiem czy przedstawiasz pogląd równiez innych ale ja na takim poziomie nie mam zamiaru dyskutować - dążysz z całej siły do konfrontacji pisemnej ( czytaj - następnej kłótni ) i dlatego twoje zapędy będe starał się chamowac.
Nie chcę cie równiez namawiać do opuszczenia forum - ale jeśli jest tu tak żle nie musisz tu zaglądać jest wiele miejsc w sieci gdzie będzie ci z pewnościa lepiej..
jedna rzecz: staraj sie byc neutralny!Cytat:
No tak - ponieważ na tak sformułowany atak brak mi agrumentów dlatego doradzam coś na uspokojenie.
Nie wiem czy przedstawiasz pogląd równiez innych ale ja na takim poziomie nie mam zamiaru dyskutować - dążysz z całej siły do konfrontacji pisemnej ( czytaj - następnej kłótni ) i dlatego twoje zapędy będe starał się chamowac.
Nie chcę cie równiez namawiać do opuszczenia forum - ale jeśli jest tu tak żle nie musisz tu zaglądać jest wiele miejsc w sieci gdzie będzie ci z pewnościa lepiej..
Sorry ale przy twoich tekstach nawet jak bym się starał to i tak nie bede neutralny - bo własnie opluwasz wszystk co robie jednym lub dwoma zdaniami.Cytat:
skon czmy ta bezsensowna dyskusja! ale ja i tak wiem swoje!Cytat:
Sorry ale przy twoich tekstach nawet jak bym się starał to i tak nie bede neutralny - bo własnie opluwasz wszystk co robie jednym lub dwoma zdaniami.
Witam,
wiem, ze troche pozno ale moze komus sie przyda: Fotografowanie szkła - światło odbite
Pozdrawiam
dzieki wielkie chłopaki,
faje te linki co podesłaliscie, rzeczywiscie naswietlilo mi to sprawe w znacznym stopniu
teraz nie ;pozostalo nic jak poszukac jakiegos przescieradełka i wydziargac sobie taki sprytny namiocik bezcieniowy. swoja droga to nie wiedzialem ze cos takiego istnieje :)
ten link co Piter podeslal tez ciekawy jest i w sumie sposób który jest tam opisany dal nawet fajny efekt.
szkoda tylko ze niektorzy sie przy tej okazji poklocili no ale tak nieraz bywa na forum:)
dzieki jeszcze raz i pozdrawiam
ps. jakby komus wpradla w rece ksiazka traktujaca szerzej ten temat to bede wdzieczny za link.
wpadła mi ostatnio w łapska jakas ksiazka pt. fotografia studyjna i mimo ze troche juz przeterminowana to bylo tam wiele fajnych rzeczy. Znacie moze jakies fajne pozycje dotyczace fotografi studyjnej?
bede wdzieczny za info