Niektórzy muszą dodatkowo załączać załaczniki o wartości co najmniej równej wartości szkła ;-). Na szczęście nie ja ;)Cytat:
Zamieszczone przez liquidsound
Pozdr
Artur
Wersja do druku
Niektórzy muszą dodatkowo załączać załaczniki o wartości co najmniej równej wartości szkła ;-). Na szczęście nie ja ;)Cytat:
Zamieszczone przez liquidsound
Pozdr
Artur
No to po hooby:wink: teraz malo ze podanie o kupno szkla to kolega @marekb bedzie musial sie pytac czy w plener z apratem moze wyjsc:twisted: ....
Nie no zartuje pewnie wybranka jest urocza i piekna kobieta warta tego poswiecenia... Wszystkie najlepszego na nowej drodze zycia...
Łukasz
No to ja rowniez zycze wszystkiego najlepszego:grin:
moj pierwszy post byl zartem
wszyskiego najlepszego :mrgreen:
a na zony nie wyzywajmy.ja mam bardzo uswiadomionom i nawiele mi pozwala :mrgreen:
pozdrwiam wszystkie zony maniakow CB
A co jemu ma być lepiej niż nam.
dokladnie :)Cytat:
Zamieszczone przez pedro
Trzymaj sie stary. I oby twoje dzieci podzielały twoje hobby. Bo właśnie one nadają sens życiu. Szczerze winszuję.
dzisiaj fotografowalem slub niedaleko oswiecimia. okolo 16.30 w trakcie kotleta przyszla burza i jak pier...nelo, to prad wcielo. jak wyjezdzalem o 19.30, to jeszcze pradu nie dowiezli:) nad wadowicami tez bylo podobno niezle, ale mam nadzieje, ze u ciebie wszystko o.k.
ps. najbardziej zadowolona byla orkiestra; flacha na stol i zero pracy
"jak dobrze że ja jeszcze młody jestem"
Gratulacje...
O! ;) Dobrze wiedziec. Na swoje pozycze agregat tak na zas :mrgreen: :D :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez sven