Gołe panienki były pewnie w namiotach tu i ówdzie ;)
Wersja do druku
Gołe panienki były pewnie w namiotach tu i ówdzie ;)
Świetne zdjęcia! W pełni oddają klimat Woddstocku.
A co do gołych panienek to jedną widziałem przy kranach jak się myła:D
Ja pi.rnicze, zdjecia po prostu rewelacyjne. Mysle, ze ciezko by bylo z ktorymkolwiek z nich konkurowac. Chyle czola.
a ja gratuluję odwagi że zabrałeś tam sprzęt...
i gratuluję odwagi że tam pojechałeś - zwłaszcza jak patrzę na Twoje zdjęcia.
peace&love itp. swoją drogą ale to wygląda jak jeden wielki burdel/syf + dużo głośnej muzyki - brakuje tylko szczurów błotnych chociaż jakiś facet też pływał w tym syfie...
a zdjęcia 1sza klasa.brawo.utwierdziły mnie w tym żeby nigdy tam nie pojechać.
A czym robiłeś foty? Bo widziałem że pokojowy patrol chciał od nie których specjalne pozwolenia na robienie zdjęć profesjonalnym sprzętem
robiłem 20D z gripem i trzema szkłami
Tokina 19-35
canon 24-85 USM
Canon 75-300 MKI
Miałem akredytacje więc nie było problemów z pokojowym patrolem wręcz przeciwnie byli bardzo mili. Darmowa kawa, herbata i ciastka. Dostęp do netu i prądu. Tv w biurze prasowym z relacją na żywo z kamer. TV z wydaniami dzienników wszystkich stacji telewizyjnych. Konferencja prasowa z każdym wykonwaca po koncercie. Organizacja imprezy naprawde super.
naprawdę foty bardzo udane!! rewelacja! Ujęty klimat tej imprezy... tak umiejętnie, że też na pewno tam nie pojadę :)
A ja chętnie się tam wybiorę.
na fotografowanie czy taplanie? :)
Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
jest dużo kurzu, jest błoto [ale tylko dla chętnych], jest też naprawdę bezpiecznie [chodziłem po polu z 20d na szyji i ludzie sami podchodzili zeby ich fotografować, byli naprawdę mili] przez trzy dni byłem świadkiem jednej sprzeczki [nie bójki tylko sprzeczki, zaraz pojawili się ochroniarze] ludzie ogulnie pozytywnie nastawieni do siebie. Fakt muzyka była głośna ale za to interesująca, ciekawa nie to co w RMF czy Radio Zet [no wiadomo zależy co kto lubi] Byłem na woodstoku pierwszy raz i jestem pozytywnie zaskoczony.