Ja też czekam na konkrety, bo chętnie bym się na taki kurs wybrał, żeby zdobyć papierek ;-)
Ja też czekam na konkrety, bo chętnie bym się na taki kurs wybrał, żeby zdobyć papierek ;-)
To może inaczej niech Piszą Ci do mnie na Priv co chcą byc na tym kursie... zrobi się wstępną liste.....
Gaga odezwij się :D
Lista wygląda już tak:
1. Gaga,
2. Zakk Wylde,
3. mirez,
4. Loram,
5. mkwiek,
6. Bart (spoza CB).
Oczywiście jest to lista przykładowa, zależy to pewnie też od kasy kursu.
kosztuje 120/szt [dla firm i rodzin zniżka!]
a kiedy? ksiądz mówi, że we wrześniu jak się zbierze grupa 10 os., a planowo "na początku Adwentu" ( http://www.google.com/search?hs=PL6&...tnG=Szukaj&lr= )
Ja mam nadzieję zmolestować ojca prowadząceggo [wykład] aby zrobił kurs zaraz jak się zbierze grupa - lista już jest - no to git. dodaję swoje dwie osoby [po zniżce :mrgreen: ]
5. Gaga
6. Bart (spoza CB)
sory, matematyka nie jest moją najmocnejsza stroną :-P
jest 5 osób
KOOOMU KOOOOOOOMU JESZCZE LEGITYMACJA KURII?
a moze jak pujdziemy tam to powiemy że jesteśmy jedna rodzina :D
Lista wygląda już tak:
1. Gaga,
2. Zakk Wylde,
3. mirez,
4. Loram,
5. mkwiek,
6. Bart (spoza CB),
7. andrewpp (narazie spoza CB).
Więc jeszcze minimum 3 i jesteśmy w domu :D
Polecam wybrać się do Kurii Częstochowskiej można takowy kurs odbyć "od ręki" koszt - co łaska.
Było by fajnie ale nie chce mi się to Częstochowy jechać :D
Jesli chodzi co łaska to tez bym dał 120zł.
---------------------------
Mam pytanie do gagi.......
Czy nie trzeba miec opini od proboszcza ?
jak słyszę zwrot co łaska, to mnie krew zalewa. Nigdy nie wiesz ile dać, a przeważnie jest za mało w stosunku do oczekiwań :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Zakk Wylde
Nie mogą normalnie zrobić cennika usług kościelnych ??
Wystarczayło mi nerwów przy okazji mojego ślubu. Przerobiłem 6-ciu księży na tę okoliczność (zaświadczenia, protokoły itp) i powiem Wam, że 3 było super, a dwóch to miałem ochotę.... a z trzecim starym pierdzielem miałem wojnę słowną. Jak można być tak bezczelnym i chamskim będąc księdzem ?? Tego nigdy nie zrozumiem...
Na szczęście jest wielu porządnych i bardzo miłych księży, którzy ratują czarne szeregi przed totalną degrengoladą moralną...
Wiem że z łaską jest tak przypomniał mi się kawał ale oczywiście nie umiem opowiadac kawałóa alw przytoczę :Cytat:
Zamieszczone przez Loram
Jest taka sprawa, że młodzi ze wsi udają się do księdza i mówią:
Mlodzi: Chcielibyśmy wziąśc slub ale niesyety nie mamy duzo piniedzy.
Ksiadz: Nie matrwcie się, jest co łaska.
Narrator: Młodzi się ucieszyli i dali księdzu po 150zł na łebka, a ksiądz z krzykiem do nich.
Ksiądz: Powiedzieałem co łaska a nie z łaski.
Więc wiesz jaktojest.. ja mialem wesele w płazie i tam młodzi ni epowiedzieli mi ze idą podpisywac te papiery z tymi świadkami. A jak juz pobiegłem do nich to wszystko było już załatwione . powedizałem proboszczowi by połozył te pisma dał im długopis i niby udawali ze podpisują i było by giit zrobiłbym zdjecia i sami młodzi się zgodzili ze tak trza zrobić... Proboszcz zrobił minę nr 32 czyli zdziwienie i zabrał pisma i powiedzial bsmy sie wynosili bo za chwile bedzie msza :/ Paranoja.
A czy ktoś sie jeszcze chce dopisac ?
Ja jestem na TAK - ale pytanka:
1. KIEDY (oby w weekend?)
2. jednorazowy kurs czy kilka spotkan
3. jaka odpłatność jak się ma firme ? :P (kosciol wystawia faktury ? :P)
3a. Jaki NIP ma kosciol ? 666-666-66-66 ? ;)
To chyba tyle.
Btw. taki papierek to mozna sobie samemu wydrukować. Jeden ze znajomych fotografów ma i działa :)