http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_k...Canon%20wizjer
Wersja do druku
Nie wiem - nie sprawdzalem. Ponoc sa, ale czy warto? Nie jestem wstanie sie wypowiedziec...
Ktos pytal gdzie dostac? No to wyslalem link gdzie mozna dostac. Proste. Dostac mozna tam gdzie podalem link - ale ten kto chce kupic musi bardziej zglebic temat.
Ktos pytal gdzie dostac matowke do 350D a ty dales link do matowek do EOSow 1 i 3 bo to nie ty a kupujacy musi zglebic temat. To bez sensu wiec ze podales zupelnie nieprzydatny pytajacemu link nawet sie nie zastanawiajac ile warta jest twoja "porada" , bo to pytajacego problem czy skorzysta z twojej nic nie wartej porady.
Jak juz chcesz pomagac to naprawde pomagaj a nie nabijaj posty bezuzytecznymi w danym temacie linkami.
Gratuluje "rozsadku" i milego EOT zycze :? .
Kolekcjoner w "cytacie" ktory przytacza nie zaznaczyl ze chodzi o 350D. Teraz dopiero widze, ze cytat ten mozna "rozwinac" - nie spotkalem sie z tym nigdy na innych forach wiec skupilem sie na "matowkach" bez wzgledu na to do ktorego modelu. Uznalem to za pytanie ogolne - gdzie takie rzeczy mozna dostac. Dla przykladu podalem link do sklepu internetowego, aby pokazac ze w takowych rowniez sie znajduja. Proste? Proste! A postow sobie nie nabijam bo niby po co? Co to da? Nic.
Jak już mnie przywołałeś to wyjaśnię, że wątek jest o 350D i wielkości wizjera i nie uważałem za stosowne przytaczać, że o ten aparat mi chodzi, bo uznałem to za oczywiste:mrgreen:. A temat jest dla mnie interesujący, bo szukam takiej matówki. Co do powiększenia widzianego obrazu to ujdzie.