Odp: Zmiana oferty Adobe od 15.01.2025 r.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
nic od Adobe nie dostalem.
mam wrazenie, ze pan/pani redaktorzyna ma jakis mocny bulpupy pod adresem Adobe i chetnie skorzystal(a) z okazji, zeby nie zadac podstawowych pytan (czy to EU/PL w ogole dotyczy?) tylko wypluc z siebie troche zalu...
krotko mowiac... linki do fotopolis raczej unikac. g* nie szanujace sie medium...
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
Miesiecznie?? właśnie sprawdziłem konto, nie mam żadnej informacji o nadchodzącej zmianie płatności..
Opłata roczna. Kwota do zapłaty w kwietniu jest już podana u mnie jawnie. To jest ta sama kwota od kilku lat.
A przy okazji mam pytanie - przerabiał ktoś z Was wypowiedzenie umowy i czy dostał lepszą ofertę by pozostać? Jak to wygląda w praktyce? Mi się kończy właśnie pierwszy rok i wolałbym utrzymać cenę.
Tylko proszę nie pisać, że to tylko kilka EUR więcej, tak wiem, że to tylko kilka EUR więcej będzie, ale ja mieszkam w Krakowie i chciałbym te kilka EUR zaoszczędzić :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
A przy okazji mam pytanie - przerabiał ktoś z Was wypowiedzenie umowy i czy dostał lepszą ofertę by pozostać? Jak to wygląda w praktyce? Mi się kończy właśnie pierwszy rok i wolałbym utrzymać cenę.
Tylko proszę nie pisać, że to tylko kilka EUR więcej, tak wiem, że to tylko kilka EUR więcej będzie, ale ja mieszkam w Krakowie i chciałbym te kilka EUR zaoszczędzić :lol:
A dlaczego masz zapłacić więcej? :shock:
Masz podaną wyższą cenę na kolejny okres?
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
A przy okazji mam pytanie - przerabiał ktoś z Was wypowiedzenie umowy i czy dostał lepszą ofertę by pozostać? Jak to wygląda w praktyce?
Przeczytaj, co napisałem na poprzedniej stronie. Jak będziesz miał dalsze pytania, wal na PW. To moje doświadczenia z października.
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
marfot
Pierwszy zakup jest zawsze taniej niż przedłużenie. Przy zakupie jest chyba 9,99 (czy jakoś tak), przy przedłużeniu 12,26 (z głowy piszę, mogę się o centy mylić).
ja się rozliczam przez olx z Adobe :oops: :roll:
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
solti
Przeczytaj, co napisałem na poprzedniej stronie. Jak będziesz miał dalsze pytania, wal na PW. To moje doświadczenia z października.
--- Kolejny post ---
Pierwszy zakup jest zawsze taniej niż przedłużenie. Przy zakupie jest chyba 9,99 (czy jakoś tak), przy przedłużeniu 12,26 (z głowy piszę, mogę się o centy mylić).
Wczoraj mój pierwszy zakup Lightrooma online, 7,99E :)
Załącznik 19227
Cytat:
Zamieszczone przez
Lukas87
Wczoraj mój pierwszy zakup Lightrooma online, 7,99E :)
Barawo Ty!
Cytat:
Zamieszczone przez
marfot
Bo pierwszy rok mam za 9,83 € a potem ma być więcej, 28 lutego mam 11 płatność, więc zbliżam się do końca pierwszego okresu.
Cytat:
Zamieszczone przez
mystek
ja się rozliczam przez olx z Adobe :oops: :roll:
Ja się rozliczałem przez Turcję, ale jako, że nie podobało mi się ciągłe łączenie VPN przez Turcję to mnie "nakryli"... a właściwie to moją żonę, bo na nią było tureckie konto :oops:
@solti - ta propozycja padła na etapem "odklikiwania" rezygnacji czy po jakimś czasie?
Cytat:
Zamieszczone przez Bangi;1470564[MENTION=3451
solti[/MENTION] - ta propozycja padła na etapem "odklikiwania" rezygnacji czy po jakimś czasie?
Od razu przy próbie zakończenia umowy.