eeejj:) to miał być mój plan :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Wersja do druku
eeejj:) to miał być mój plan :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Goomis-Ty się ciesz,że chociaż masz dSLR.Ja mam tylko analoga,a z nim wydatki,wydatki i jeszcze raz wydatki!Na zarobek nie mam co liczyć.
Tak się składa, że znajomy w moim wieku w zeszłym roku wyjechał na stałe do USA. Tutaj był slabym uczniem(nawet bardzo, zresztą to nie jego wina bo jest dyslektykiem). W szkołach w USA jest jakis sysytem, że przez 3 lata nauki w jakiejs tam szkole(tak jak u nas liceum)trzeba nazbierac iles tam pkt. z kazdego przedmiotu za testy itp. żeby zdac szkołe. Kumpel znajac angielski raczej przecietnie w pol roku zdobyl polowe potrzebnych pkt. i jest lepszy od niektorych amerykanow co siedza tam juz poltorej roku. Wnioski nasuwaja sie same...Cytat:
Zamieszczone przez aptur
Popadasz w pewne stereotypy, widzisz to jest tak. Przeciętny Amerykanin nie wie gdzie jest Irak a gdzie Polska co wie przeciętny Polak ale jeśli przyjdzie co do czego to ten Amerykanin trafia z dokładnościa do 30 cm w cel :)Cytat:
Zamieszczone przez Goomis
Poza tym Ameryka daje szanse na rozwój tym, którzy chcą, nie masz się co martwić przy aktualnej polityce rządu niedługo prawie wszyscy stąd wyjadą.
I wtedy aj zostane i jako monopolista na rynku będe zarabiał taaaaaaaaaaaaaaką kasę. :D
Dokladnie, niech jada wszyscy.. ostatni gasi swiatlo :mrgreen:
A kto temu amerykanu te celowniki zaprojektował i zbudował, ha?Cytat:
Zamieszczone przez Mac
Ja polecam serwis istock-photo
Sam się tam dopiero rozkręcam, ale myślę że warto.
Jeśli tygodniowo by się wrzucało te 30 zdjęć to po miesiącu ma się już ładne portfolio i mozna kase trzeskać;) Oczywiście jeśli mamy dobre zdjęcia.
Ja narazie się tam prezentuje tak;)
http://www.istockphoto.com/file_sear...&userID=698581
a ile juz zaroibłeś :D
Ja mam narazie tylko 5 wesel na wakacje :)