kupil kumpel jak sie okazalo. napisze jak do niego dojdzie
Wersja do druku
kupil kumpel jak sie okazalo. napisze jak do niego dojdzie
kolo wcześniej sprzedawał perfumy po 2 zł :) wałek jak nic :)
dodam pikanterii.. ten "kolo" to ONA ;-) ... przynajmniej tak pisze w wystawionych przez siebie komentarzach..Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
cyt.Cytat:
"Sprzedający nie poważny, sprzedaje, popełnia pomyłkę, pisze do allegro o zwrot prowizji podając że winna jestem Ja, ???bo omyłkowo złożyłam ofertę??? Skandal. Ja kupiłam i chcialam Kupić..."
ciekawe co nas jeszcze spotka :roll:
swoja droga - kto licytuje na takich aukcjach :shock: .. ok, mozna miec za duzo kasy ale znam lepsze sposoby na pozbycie sie jej :roll:
wow...może ma c*uja :)
łeee...przed chwila jadlem kolacje :lol: :evil:Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
Żartujesz!Cytat:
Zamieszczone przez totus
To może jest jeszcze czas żeby Go ostrzec. Co... jak myslisz?
Najbardziej podobaja mi sie sprzedawcy, ktorzy oprocz aparatow bez pudełek sprzedają np. radia samochodowe i telefony :)
a jesteś pewien, że to dobry pomysł żeby wpłacać? może nam się wydaje, żę to przekręt jakiś, ale raczej tak to wygląda. może lepiej aby skorzystał z tej opcji, że kasę wpłaca się na allegro, a oni dopiero wpłacają jak potwierdzisz że sprzęt dotarł taki jak miał być. to się nazywa bodajże ESCROW i zapewnia bezpieczeństwo transakcji - przynajmniej w opinii Allegro. Sam nie korzystałem.Cytat:
Zamieszczone przez totus
można obserwować tego sprzedawcę - mnie zapewniał, że w lipcu bedzie miał kolejny podobny aparat.
Nie wykluczone, że nawet ten sam :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez xarfax
xarfax
napisalem mu jak to wyglada, co dalej zrobi to jego sprawa