szczere wyrazy wspolczucia :):):)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
pozdrawiam
Wersja do druku
szczere wyrazy wspolczucia :):):)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
pozdrawiam
Nie mam TV i nie cierpie owczego pedu, popkultury, trendowatych, itp zeru dla konsumentow 8) .
Ale juz w podstawowce bylem "inny" i nadal jestem :twisted: .
na tvn lecial top gear a to jest wieeeeeele lepsze od tego testu :-)
Chm, z tego co sie orientuje, to mozna ten "test" przeprowadzic tez na jakiejs stronie tvn'u. Telewizje ogladam, ale ograniczam sie do wiadomosci, badz programow dokumentalnych, jak chce sobie ogladnac serial konkretny, moge sciagnac go z internetu. Niestety TVN, Polsat i inne polskie stacje wrecz zenuja swoja ramowka... kilka tygodni temu moje ogladanie telewizora skonczylo sie na tym, ze wlaczylem telewizor, oczom ukazal sie jakis teleturniej na TVNie i gdy padla odpowiedz na pytanie "Czyja byla szkapa w noweli Konopnickiej?", czytaj "Boleslawa Prusa", stwierdzilem, ze naprawde jest tyle sposobow o wiele bardziej konstruktywnych by zmarnowac swoj czas, ze po co mam siedziec przed tym pudlem i "karmic skolioze" :) proste
[quote="Vitez"]Nie mam TV
Pewnie abonamentu nie płacisz i sciemniasz ? albo nie masz telewizora ale masz kartę TV do komputera :mrgreen:
Nie. Po prostu nie mam TV bo nie lubie - sam chlam, reklamy i oglupianie. Tak trudno w to uwierzyc, ze trzeba jakies teorie dorabiac osobom ktore twierdza ze nie maja TV? :roll:Cytat:
Zamieszczone przez satriani
No to jak oglądasz transmisje z Tour de France??? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
:?: :?: :?:Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
O co chodzi z transmisja Tour de France? Nic takiego nie ogladam ani nie ogladalem ani nigdy o tym nie pisalem/czytalem :shock: . O ssssooo choozzzi?
Nie wiem jaki stuff palisz ale podaj mi namiary do swojego dilera cio? ;)
Hmmm, to można nie oglądać transmisji z TdF??? :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Namiętnie to ja oglądam serial "Gliny" we czwartki na jedynce- przynajmniej inny niż cala reszta"kryminalnych" seriali, no i obowiązkowo filmy NG na dwójce w niedzielę.