Odp: Canon RF 10-20mm f/4L IS STM
Cytat:
Zamieszczone przez
candar
recenzujesz też filmy kinowe których nie obejrzałeś?
Gdzie tam widzisz słowo recenzja? Dziele się wrażeniami po premierze.
Czyimi wrażeniami? Bo chyba nie swoimi skoro obiektywu w rękach nie miałeś?
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Dziś nie liczy się tylko jakość materiałów, dziś liczy się również szybkość.
Nie jest to moja ocena tego konkretnego filmu, tylko ogólne spostrzeżenie na temat mediów.
Jakość się liczy, ale przede wszystkim liczy się szybkość.
Z dwóch materiałów w tym samym czasie wybije się ten lepszy, ale nawet bardzo dobry materiał nie wybije się, gdy będzie wypuszczony zbyt późno. Jeśli chodzi o film z wrażeniami po premierze, to oczywistym jest, że musi być wypuszczony jak najszybciej, najlepiej tego samego dnia co premiera bo wtedy jest największa szansa, że ktoś będzie szukał materiału po informacji prasowej.
Z tego powodu YT to jeden wielki zalew chłamu, gdzie może 0.01% to wartościowe filmy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Przemek_PC
Czyimi wrażeniami? Bo chyba nie swoimi skoro obiektywu w rękach nie miałeś?
Moimi - po specyfikacji technicznej można mnóstwo wniosków wyciągnąć ;)
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Przemek_PC
Z tego powodu YT to jeden wielki zalew chłamu, gdzie może 0.01% to wartościowe filmy.
No cóż, scrolluj dalej ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Hubert Multana
Jakość się liczy, ale przede wszystkim liczy się szybkość.
Rozumiem te mechanizmy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Przemek_PC
IMHO zbyt mocno generalizujesz, choć przyznam, że nie przejrzałem całego YT, ale piję do tego, że jak oglądam wyszukiwane przez siebie materiały i tematykę, to YT całkiem sprawnie sugeruje mi kolejne w danym obszarze i jednak rzadko jest to chłam. Myślę, że punkt spojrzenia zależy od tego co się ogląda.
mi YT od razu wrzucił Gordona z jego recenzją :)
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
mi YT od razu wrzucił Gordona z jego recenzją :)
No coz, ja bardzo bym chciał mieć dostęp do szkieł przed premiera żeby moc wrzucić video premierowo, po polsku - niestety to nie takie proste. W Polsce jest chyba jedna sztuka szkła i obecnie jest na festiwalu w Warszawie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Hubert Multana
bardzo bym chciał mieć dostęp do szkieł przed premiera żeby moc wrzucić video premierowo
Jeszcze tylko afro
i 50 tys. wyświetleń w 18 godzin.
https://www.youtube.com/watch?v=Df27rvKeebo
Po fotoformie doszliśmy do wniosków, że artystę poznasz po jego pracach, a "celebrytę" po SM i YT. Niestety, ale na to drugie ostatnio większe parcie niż na prawdziwe rzemiosło.