Ale mnie namówiłeś ze najlepsze pokusiłem się i co się okazuje nie ma żadnego zoomu a jak próbuje ze fotę strzelić to ujmuje tylko sama twarz a standardowy pół mnie
Wersja do druku
W odpowiedzi wspomniałem o zoomie ale to szczegół można nożny ? tylko jak chce sam sobie bo nie ma mi kto tu jest wielka lipa
W odpowiedzi wspomniaÅ‚em o zoomie ale to szczegół można nożny í ½í¸‚ tylko jak chce sam sobie bo nie ma mi kto tu jest wielka lipa
PS. nie ja jakichs ustawien aby z reki uchwycic wiecej mnie a nie sama twarz ? a co do fotek najgorsze nie sa tylko ten szczegol.. dzieki
@Eberloth dlaczego oczekujesz zrozumienia od kogoś, kto pisze w takim języku?
Wypowiedź jest jasna, mniejsza o język. Okazało się, że szkło ma służyć do robienia selfie z ręki i tę funkcję realizuje źle.
Sprawdziłem na moim M6II i efekt nie jest akceptowalny.
Ja polecałem Sigmę 56/1.4 jako szanowane szkło portretowe i to dopiero jest katastrofa :mrgreen:.
Klasyczny sprzęt foto po prostu będzie przegrywał ze smartfonem dopóki ludziom nie urosną ręce o długości rzędu 150cm.
Myślisz że wywaliłem tyle tylko do samojebek? Na aparat i obiektyw.. lubię strzelać fotki ludziom :) a to tylko dodatek na czym się zawiodłem a teraz inaczej jest jakiś obiektyw lepszy od standardowego co by taka ogólna funkcje spełniał? Czy już więcej się nie wycisnę z m50 nie żebym nie był zadowolony z zakupu :)
--- Kolejny post ---
Ps jak wspomniałem ze myślę że da rady więcej wycisnąć z tego aparatu czy się mylę?