Koniec czerwca / poczatek lipca i mnie pasuje :)
Ale nie dalej jak do 4 (l) i nie wczesniej jak 26 (c) ;)
Tematyka dowolna, i tak nie umiem robic zdjec :mrgreen:
Wersja do druku
Koniec czerwca / poczatek lipca i mnie pasuje :)
Ale nie dalej jak do 4 (l) i nie wczesniej jak 26 (c) ;)
Tematyka dowolna, i tak nie umiem robic zdjec :mrgreen:
Ja też mogę się z Wami wybrać..ale pewnie bardziej do towarzystwa..bo z fotografią to narazie raczkuje.. ;)
Hmm Kraków ... taka forumowa ekipa miała by sie zjawić, a to tylko sto-kilka km ode mnie ... czy każdy mógłby się zjawić? ;)
27-30 mam szkolenie z IBM iSeries w Krynicy Zdroju. pewnie przeciagne pobyt o jakies kilka dni w jedna ze stron. jakby mi bylo po drodze na wymyslona przez Was lokacje to sie pojawie.
W Krakowie bardzo chętnie, Gdzieś dalej się raczej nie wybiorę.
Szkoda że nie na przełomie lipca i sierpnia. Do 30 czerwca w pracy, 5 lipca do Irlandii a w tak zwanym między czasie mężowzięcie mojej koleżanki.
A może ktoś będzie w zachodniej Irlandii międzu 5 a 18 lipca ???
Mnie się pomysł podoba, jestem za Jurą, Ojcowem lub Olkuszem. Termin preferowany to 30.06 do 04.07 ale w inny może też mógłbym się wpasować. Mnie interesują krajobrazy i makro.
Czekam na więcej informacji.
Ja jestem jaknajbardziej za ;]
Preferuje krajobraz wiec moze zbiórke zrobimy o 3 rano ;) Nie ma przeciez to jak wschody ;]
Tadek ja bede pewnie Tatry jechał focić.. tak myślałem koniec czerwca..Cytat:
Zamieszczone przez Ted
Temat widze troche przycichl. U mnie plany tez sie nieco pozmienialy i czas na jakies foty bede mial dopiero za kilka dni. Ja pilnie bede wtedy poszukiwal ladnych zielonych lub zolto-rzepakowych lak w okolicach Krakowa. Jak ktos wie gdzie sa takowe (jakas rzeczka, polna droga i samotne drzewa mile widziane) w okolicy to bede wdzieczny.Cytat:
Zamieszczone przez Coronado
Pozdrawiam
Coronado
Wadowice/Zator/Oswiecim. ze wskazaniem na okolice ZatoruCytat:
Zamieszczone przez Coronado