hehe tylko na fotce jest z apo...bezsens :)
Wersja do druku
hehe tylko na fotce jest z apo...bezsens :)
no właśnie na fotce jest z APO dlatego się upewniłem i usłyszałem taką odpowiedź (że APO) i tak się okaże jak go zamówią co to jest konkretnieCytat:
Zamieszczone przez headz
ha, ha zadzwoniłem do sklepu gdzie właśnie go dostali i jak się okazuje nie jest z APO :-(Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
eh, cholera by wzięła...
oszuści cholerni !!!!
czyli tutaj za 899 albo tutaj za 829 tylko nie wiadomo jak ze sprawdzeniem
a wracając do tematu, to jak aparatem analogowym (EOS 50E) sprawdzić ten obiektyw podczas jego zakupu?
najtaniej jest w www.fotoit.pl - 799 + wysylka.. kupowalem w ciemno i jest OK.. a jak sprawdzic - zakladasz na body i focisz.. potem porownujesz na kompie i wracasz kupic ten w twojej opinii najlepszy.. w wypadku sprzedazy wysylkowej masz mozliwosc wymiany gdyby cos bylo nie tak..Cytat:
Zamieszczone przez jac123
no to jest maly problem ;-) .. popstrykac i wywolac film :roll: ?? masz mozliwosc sprawdzenia u kogos ze znajomych kto ma dslr canona ?? jesli nie to proponuje kupic w sklepie, ciut drozej ale poprosic o podpiecie do body i sprawdzic empirycznie..Cytat:
Zamieszczone przez jac123
Mam pytanko: czy ta sigma, ktora na koncu obiektywu ma czerwony pasek (dookoła) różni się czymś od tej, który ma złoty pasek (niby jakaś złota wersja)??
ponoć te złote są lepsze optycznie.
moja APO jest ze złotym paskiem, ale teraz jest 70-300 APO II - i ona ma pasek czerwony tak jak dawna DL-ka. Uważaj na to co już tu pisałem - po kilku latach używania ma rosnące problemy z ustawianiem ostrości na zbliżeniach - silnik niby burczy ale specjalnie nic się nie dzieje. Stało się to w DL-ce mojej kumpeli a później w moim APO.
ponoc jest wlasnie odwrotnie ;)Cytat:
Zamieszczone przez Yogi