camo to woodland tylko juz troche wyblakly.Cytat:
Zamieszczone przez Zigi
jaki do to jest kamflaz DPM?
Wersja do druku
camo to woodland tylko juz troche wyblakly.Cytat:
Zamieszczone przez Zigi
jaki do to jest kamflaz DPM?
DPM to kamuflaż wojsk brytyjskich. Jest nieco podobny ale odrobinkę ciemniejszy od woodlanda i ma troszkę inaczej ułożone plamy. Spece od przetrwania twierdzą, iż jest w lesie lepszy od woodlanda. Niestety trudno dostępny.Cytat:
Zamieszczone przez aqua
Zwróciłem uwagę bo sam aktualnie szukam wdzianka tego typu dla siebie :).
Pozdrawiam
Zigi
PS: Zaskroniec - fajna gadzina, przy dzwońcu i czyżu odrobinke większa głębia by sie przydała ale ciekawe wielce spotkanie dwóch zółtków :).
Na Allegro mnostwo jest umundurowania wojsk brytyjskich, niemieckich i cholenderskich, w tym oczywiscie i DPM, no ale niestety jest problem z mierzeniem :DCytat:
Zamieszczone przez Zigi
A co do zdjec, to niestety na zdjeciu z siewnicą nie podoba mi się ten "dynamizm" :D
Jeszcze nie podoba mi się ta gałąź na zdjęciu z Dzońcem i Czyżem.
Ale poza tym jest ok.
A mnie się te zdjęcia podobają.
pozdr Robert
Witam kolege po fachu :) na tym szacownym forum :)
Pozdr
rafal gawełda
przeglądam sobie Twoje zdjęcia a koleżanka na to: "to Pan z mojego osiedla...") jaki ten świat mały..;-)
ciekawe osiagniecia ma nasz nowy forumowy Kolega ;) :
Cytat:
Publikacje i fotografie autorstwa Macieja Rębisia zamieszczone były:
* w materiałach edukacyjnych wydanych w ramach programów ochrony fauny i flory,
* w prasie: "National Geographic", "Las Polski", "Brać Łowiecka", "Łowiec Polski", "Woliera", "Foto Kurier",
* w książkach: "Awifauna Polski", "Strategia ochrony fauny na Nizinie Mazowieckiej", "Die Europaische Sumpfschildkrote", "Żółw błotny" (monografia przyrodnicza),
* w kalendarzach, mapach, nalepkach i na stronach internetowych.
Nagrody i wyróżnienia w konkursach fotografii przyrodniczej:
* wyróżnienia: Foto-Eko 2002, Konkurs Fotograficzny im. Włodzimierza Puchalskiego,
* nagroda specjalna w konkursie: "Makrokosmos - z ptakami dookoła świata".
Tak z ciekawosci, doswietlasz te zwierzaki w plenerze lampa blyskowa? Nie maja nic przeciwko temu? ;)
Witam Macku,
Widze ze nareszcie sie objawiles :)
Fajne foty. Podobają mi się:D