Chciałem zprawdzic, kto ma najbardziej wyslizgane tory skojarzeniowe... teraz juz wiem:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez gwozdzt
Wersja do druku
Chciałem zprawdzic, kto ma najbardziej wyslizgane tory skojarzeniowe... teraz juz wiem:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez gwozdzt
Nie martw sie Lowerpo to bardzo solidna firma, a body nie jest tak łatwo zarysowac, moje szoruje czasami chodniki w poszukiwaniu kadru i nie mam nawet ryski trzeba tylko wiedziec co i jak, choc 5tki jeszcze na glebe nie kłade :smile:
A ja sie wogóle zastanawiam nad "szybkością" plecaka. Jaki jest średni "czas dostępu" do aparatu w przypadku takiego plecaka?
Plecak to tylko wygoda noszenia. O "czas dostępu" lepiej nie pytaj.
nie wiem jak z solidnościa 30 ale 20 imo łatwo zarysować/wytrzeć
5 dni w górach i 2 kanty/rogi są białawe
pozdrawiam
Oo bialawe? To fajnie, trzeba calosc wytrzec i z 20D sie zrobi 20L ;)
Ja tam moje 350D jakos mam od ponad roku i nie widze zadnych uszkodzen. Jedyne co to udalo mi sie zarysowac lekko lcd, ale potem nakleilem na niego jakas folie i wiecej sie tym nie przejmowalem.
jadeit - no fakt wystarczy kawałek szmaty i te biały szmel znika :smile:
Pozdro.
ano :)
dokładnie w pobliżu wyłącznika jest taki łuk, który podchodzi pod spód kółka :)
tam mi sie coś wytarło i wyświechtało, wyświechtane świeci sie jak wiadomo co :)
tak mi przyszło na oglądanie czego zwykle nie robie ;)
no i po roku zauważyłem ze mam krzywy LCD :)
pozdrawiam
350D z takiego materiału jest, że się co i rusz ślady pazurów zostawia.
A jeśli chodzi o wkładanie, to może pomoże dewiza "kapka śliny cuda czyni.." :mrgreen:
no jesli o mnie chodzi, to powoli sie przyzwyczailem, a ponadto stwierdzam, ze ten plecak jest calkiem wygodny i tym samym polecam innym...
z chuchaniem na aparat tez juz przechodzi.. jeszcze troche nie moge sie przyzwyczaic do niektorych drobiazgow (no ale jak sie mialo MTL-5 to nie dziwota)..a juz w czwartek wylatyje do USA i zacznie sie prawdziwe focenie:mrgreen: