Hmmm, nie jestem pewien czy stawianie piwa na barierce w wieżowcu to najlepszy pomysł...Mam nadzieję, że pod blokiem nie było piaskownicy...Cytat:
Zamieszczone przez Kuchcik
Wersja do druku
Hmmm, nie jestem pewien czy stawianie piwa na barierce w wieżowcu to najlepszy pomysł...Mam nadzieję, że pod blokiem nie było piaskownicy...Cytat:
A co - butelka spadła!? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Bourbon
Spokojnie, piaskownice zazwyczaj są dalej niz 1m od bloku :twisted: Niemniej jednak można było rozegrać to inaczej :p Co do zdjęć - zaraz obejrzę :)
może zrób jakąś twarz...?
Wygląda na to że masz FF z tym szkłem niestety, chyba że nie ostrzyłeś na butelkę.
Eeeee źle ostrzyłeś, nie na butelkę.Cytat:
Popraw sesję z poprawnym ostrzeniem, bo zaraz będzie mnóstwo postów o FF.
Pozdro!
Ale własnie w tej odległości sa chodniki!!!Cytat:
Zamieszczone przez Raff
Eeee, chyba przesadzasz :p Gdzie taka bida bez ogródków?! Tak ziemia droga, że 1m od balkonów są chodniki? Jeśli tak jest, współczuję mieszkancom. A może po prostu głupota architektoniczna!? Na balkonie dzieci bawią się zabawkami i mogą wyrzucić czasem jakąś ciężarówkę :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez gwozdzt
Też zauwazyłem jakby FF, ale moze to tylko nieprawidłowe ostrzenie ;) Przy f3,2 i ogniskowej 50mm idealnie trafione i OSTRE nad podziw!Cytat:
Zamieszczone przez ErnestPierwszy
Jakbys miał okazję porównac z 17-40mm to podziel się koniecznie spostrzezeniami. Pozdr.
jezeli bylaby mozliwosc, chcialbym prosic jeszcze o fotke na nieskonczonosci dla 17 mm przy f2,8 i gdzies wyzej np f5,6 - f11.
Ha, ha, ha!!! Zapraszam do Warszawy na Kabaty!Cytat:
Zamieszczone przez Raff
Tam buduje się osiedla jedno na drugim (średnio 5300 zł za metr):(
Przed oknami masz okna, zero parków, zieleni, parkingów. Wszystkie luki zabudowywane są blokami...
Poważnie! Gdyby nie gigantyczny popyt to nikt nie chciałby tam mieszkać.
Ja przed oknami miałem mieć park i placyk zabaw dla dzieci. Teraz stoi 6 piętrowy budynek, tak że mam wrażnie kamienicy-studni:(
Dodatkowo, 90% osiedli jest zamkniętych i ogrodzonych. Nie da rady przejść na skróty...
Taka warszawska rzeczywistość...