no dobra, to gdzie ustalamy punkt zborny?
Wersja do druku
no dobra, to gdzie ustalamy punkt zborny?
najpierw ustalmy gdzie jedziemy - rozumiem ze tarchomin, wiec moze ktos poda jakis adres (kto wie gdzie sa te hale) i powiedmy "kilka" minut pozniej po spotkaniu w centrum?
W sob i niedz jest identyczny program na Goraszke. Wiec wybierz sie w sobote a w niedziele na ten plener. Ja moze tak wlasnie zrobie.Cytat:
Zamieszczone przez mungo
Ech... Przez kilka weekendów się nudziłem, a w ten jeden jest wszystko-w sobotę imprezka w szkole, zawody sportowe(które z racji bycia "klasowym fotografem" muszę fotografować:p A w niedzielę Góraszka. No trudno. Może w przyszłości uda mi się zorganizować jakiś plener na pradze. Pozdrawiam!
Ja na pewno wybieram się w sobote do góraszki.
dyzmas : mógłbyś powiedzieć jaki jest dobry transport do tarchomina ?
Cytat:
Zamieszczone przez Leon13th
510 ->dw. centralny, femina, rondo babka,.....,ekspresowa, ->PORAJÓW
508-> metro pl. wilsona - > PORAJÓW
ja mogę w niedzielę, koło 13, choć lepszy byłby chyba przyszły weekend.
No i cóż? Jakieś konkretne postanowienia co do miejsca i godziny? Byle nie wcześniej niż w południe, bo ja po nocnym foceniu będę:>
Co do miejsca najlepsze moim zdaniem jest tak jak mówiłem,metro centrum przy grafiti.A co do godziny to o 11.15 i 15 min dla spóżnialskich
jakby co tu jest moje gg > 9130214
Kilka osób wyżej (włącznie ze mna) zadeklarowało, że wolałoby spotkać się od razu na miejscu, więc może podaj jakiś konkretny adres docelowy i tam się spotkamy:)
No i może raczej o jakiejś 12:)