a widzisz , a gdzies Ty byl zeby mi o tym przypomniec :)Cytat:
Zamieszczone przez TomaszQ
dobry pomysl
thx
[ Dodano: 20-10-2004 ]
na pewno bedzie szybciej :)Cytat:
Zamieszczone przez 5741Lenor
Wersja do druku
a widzisz , a gdzies Ty byl zeby mi o tym przypomniec :)Cytat:
Zamieszczone przez TomaszQ
dobry pomysl
thx
[ Dodano: 20-10-2004 ]
na pewno bedzie szybciej :)Cytat:
Zamieszczone przez 5741Lenor
Wiecej niz jeden, o ktorym piszesz, szanowny Marynarzu. Z PCtami mamy doczynienia przez podobny czas, jak i z windowsem.Cytat:
Zamieszczone przez Janusz Body
Mysle, ze postapiles tak samo, jak ja.Cytat:
A jak myslisz?
To wytknij mi przynajmniej jeden blad. Zwroc uwage, ze w tym topiku juz dwie osoby pisaly, ze wskazany jest reinstal (Vitez) lub jego substytut (TomaszQ).Cytat:
Ciekawe, znasz!? Może raczej myślisz, że znas?. To nie tylko ego ale rownież arogancja (tlumaczy Cie troche wiek) żeby mowic o sobie w ten sposob.
Smieje sie, bo uwaga, ze windows jest stabilny jest po prostu smieszna. Jesli ja pisze cos smiesznego, to tez prosze sie smiac. A skad wniosek, ze nie mam pojecia? Chyba to wiedza od wrozki. Tak sie sklada, ze o niektorych sprawach mam calkiem dobre pojecie. Mozesz nazwac to arogancja, nie widze w tym nic zlego.Cytat:
Poprostu nie lubie jak ktos sie ze mnie nasmiewa - zwlaszcza nie majac zielonego pojecia o temacie. "pod" emotikonem którego użyles stol LOL i traktuje to doslownie 'Laughing Out'
Jasne, gdy brak argumentow, to lepiej nie dyskutowac. Lepiej ograniczyc sie do argumentow ad pesonam. A jak chcesz rozmawiac o czyms innym niz problemy z systemem (np. fotki czy piwo) to zapraszam do innych topikow lub na serwery foto. Zawsze mozesz jeszcze poglebic moje fotki.[/fade]Cytat:
Jak kilka osob mówi Ci wyluzuj to coś jest "na rzeczy". Jak ktoś zamiast robic cos sensownego (nawet pstrykac zdjecia) przesiaduje w necie na forum i zabija kazda dyskusje swoimi wypowiedziami to jest to choroba. Podobno uleczalna ;-) Trzeba wyłączyć komputer i dać se luzu. "besserwisser" to niemieckie okreslenie Twojej postawy - Ty wszystko wiesz lepiej a z takimi nie zamierzam dyskutowac - to beznadziejne i bezcelowe.
Szanowny Panie Golinski :
chyba zboczył Pan z kursu - proponuje przeczytac jeszcze raz temat tej dyskusji.
Pana problemy z wieloma jak widac uzytkownikami forum nie sa sterownikami do aparatow f-my Canon, a jak widac w znacznej wiekszosci, w Pana postach mozna poczytac tylko o Pana problemach.
Pozdrawiam
Hm, myslalem, ze to P. Janusz Body rozpoczal ta dyskusje OT, ja tylko odpowiadam. BTW. Panski post rowniez nie dotyczy sterownikow ;)
ale usiluje za to sprowadzic Pana na wlasciwa droge :)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Rozmawiajmy o driverach :)
Jak rozumiem problem driverow zostal u Pana rozwiazany, a 5741Lenor przerzucil sie na czytnik, co jest najszybszym rozwiazanie (o ile usb 2.0 sie nie krzaczy, tak jak to bylo u mnie).
Proponuje, zeby moderator pokasowal wszystkie posty nie na temat, bo to traci sens.
Tak , ja rozwiazalem problem - opis powyzej.