Tak, ten powinien wiedzieć, przecież to profesor (ma muchę i okulary na nosie). :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez MMM
Wersja do druku
Tak, ten powinien wiedzieć, przecież to profesor (ma muchę i okulary na nosie). :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez MMM
:-) Mogę napisać to jeszcze prościej i w max 4 słowach, ale będzie nieładnie tutaj wyglądać :-) Moja skłonność do kwiecistej retoryki wynika chyba z faktu pracy w szkolnictwie wyższym ;-)Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Profesor, nie profesor, ale jest dobry w temacie zjawisk "niewyjaśnionych" :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Przemoc
Widzę, że Wasze rozumy już cały wszechświat ogarnęły i nic Was nie zaskoczy. Pomijam fakt duszków i flar, zwłaszcza na matrycy to norma. Chociaż pobajdurzyć można :) Jednak tu na forum raczej nie ma z kim. Jak zarzuciłem kiedyś "buzię ducha" nikt nie podjął tematu. Zjawiska paranormalne mnie osobiście ujmują. Ciekawe są, niezbyt szare. Są rzeczy, których nie pojmuję co nie znaczy, że są one niezwykłe z innego punktu widzenia. Ale interesujące na pewno :D
w szkolnictwie wyzszym to i ja pracuje (przynajmniej tym nie podlegajacym ministerstwu Romusia). ale na Polibudzie mowi sie prosto i na temat, bez nowomowy :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez bundy
przaltywał poprostu darth vader gdzies niedaleko no i smignal swoim lightsaber'em:)
uchwycona myśl... :)
chyba raczej ulatująca :)Cytat:
Zamieszczone przez mattnick