Powodem spadku cen pamieci i to nie tylko Sandisk, ale ogólnie pamięci jest otwarcie nowej fabryki albo dwóch.Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
P.S. Pozdrowienia z AK
Wersja do druku
Powodem spadku cen pamieci i to nie tylko Sandisk, ale ogólnie pamięci jest otwarcie nowej fabryki albo dwóch.Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
P.S. Pozdrowienia z AK
Wpływ na ceny ma również sile umocnienie się złotówki wobec USD oraz EUR. Dolar jest najtańszy od 5 lat!!!
Poza tym pamięci to jednak sprzęt komputerowy a ten ma tendencje do szybkiej dewaluacji :)
pozdrawiam
wiesz jak pamiętam z pobytu w Stanach to czego jak czego ale pamięci to tam się akurat nie opłaca kupować....Cytat:
Zamieszczone przez cogito
Oto historia spadku cen w/g jednego z najtańszych białostockich sklepów ze sprzętem komputerowym. Tendencje spadkowe, mam nadzieję, utrzymają się w takim tempie, bo w najbliższym czasie zamierzam ów sklep po ów produkt odwiedzić...
pejot, tzn. jaki to sklep? ja kupilem ostatnio 256 za 99 na warszawskiej/palacowej
Raj dla tych, co chcą tanio, zmora dla tych, co chcą skorzystać z serwisu. Opinia większości, nie moja. A imię jego.... simmtech.
Taak, mój kumpel tam pracował, to znam troche historii. Mój pechowy monitor (5 wizyt w serwisie bez skutku) był właśnie z Simmtechu.
E. Kupujecie w jakichś dziwnych sklepach. W Białymstoku macie przecież na miejscu solidnego Falmara z Allegro. A w ogóle, to co to za sklep na rogu Warszawskiej/Pałacowej, bo ostatnio jak tam byłem nie widziałem nic komputerowego?
Heh, to właśnie Falmar.
Dwa tygodnie temu w Los Angeles ceny pamieci (w RadioShack i Walmarkt) byly okolo 20-30% wyzsze niz u nas w MediaMarkt - jesli to moze byc jakims wyznacznikiem bo zeden z wymienionych sklepow nie jest najtanszy ale wszystkie sa bardzo popularne.Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
Janusz