ciekawy jestem finalu tej akcji:) a skad ta pewnosc twojego sprzetu
Wersja do druku
ciekawy jestem finalu tej akcji:) a skad ta pewnosc twojego sprzetu
Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Rozmawialem z nia przez telefon ... opisala sprzet i powiedziala ze ma dodatkowo .. obiektyw 80-200 .... i jeszcze jakis do zblizen 28-90 ..:mrgreen:
No i ma karte 256 ale jej nie sprzedaje ...
To jest dokladnie to co mi zginelo ... a numerow seryjnych nie potrafi znalesc bo nie wie gdzie szukac .....
Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
No tak jescze szukam .... radia samochodowego ...
kostium na basen ... okulary, czekoladki, plyta SKIN, ulubiony grzebien, (bo mam kilka włosów)
to to malo wazne rzeczy :-) najwazniejszy jest sprzet foto :-) trzymam kcciuki zeby sprawa szybko sie rozwiazala :-)Cytat:
Zamieszczone przez tdf
eee...tam mało ważne - właśnie, że mogą być bardzo ważne. Np. kostium kąpielowy w którym pierwszy raz zobaczyło się swoją żonę (nawiązuję do przedmiotów tdf'a), okulary po dziadku, czekoladki kojarzące się z pierwszą szkolną miłością :-), płyta przywołująca wspomnienia pierwszych sekscesów na tylnej kanapie 126p, grzebień którym wyczesało się pierwszy siwy włos ;-) ;-) W pewnym wieku człowiek zaczyna mieć sentymentalne podejście do różnych dupereli i wcale bym się nie dziwił, gdyby ktoś napisał "ukradli mi 1dsmkII i różowego słonika mojej córki - za pomoc w odszukaniu słonika wysoka nagroda!".Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
mi odpisała, że ma oryginalne pudełka :)
Pewnie po czekoladkach (tych tdf'a), które zjadła ;-)Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
tdf - Skoro zgłosiłeś sprawe na policję to może dogadaj się z funkcjonariuszami i zalicytuj kup teraz, umów się na odbiór osobisty. Pojedź z policją i zatrzymanie podczas transakcji.. może sie za dużo filmów naoglądałem..
Jak się sprawy mają? Ja mailowo otrzymałam numer body: 2360504161
więc chyba pomyłka? czy zmyłka?
Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
napisalem długiego posta ale sie nie wkleił .. nie wiem dlaczego ...
Panowie bylo jak na filmie, wspaniele jak w odcinku Rutkowkiego ...
SPrzet taki jak mój wszystko takie jak moje TYLKO numery INNE ...
musze wracac do pracy sorki .... napisze potem ...
PRAWIE sie udało PRAWIE robi wielka RÓŻNICE
(Pani nie ma pojecia co sprzedaje .... a mówi ze jej .... moze to inna wędka)