Najmniej miłą sprawą jest to, że Janas nie potrafił chłopakom powiedzieć tego w oczy, okropne że dowiedzieli się z mediów. To dramat. Jak dla mnie, Janas zamordował Dudka. Bardzo mi przykro. Szkoda chlopaka. :-/Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
Wersja do druku
Najmniej miłą sprawą jest to, że Janas nie potrafił chłopakom powiedzieć tego w oczy, okropne że dowiedzieli się z mediów. To dramat. Jak dla mnie, Janas zamordował Dudka. Bardzo mi przykro. Szkoda chlopaka. :-/Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
A, nie to , to napewno, wiadomo nie od dziś, że Janas ma jakiś dziwny sentyment do RasiakaCytat:
Zamieszczone przez Nemeo
brak Dudka - ok, nie gra w klubie od roku.
brak Franka - od pol roku nie strzelil gola, takze ok.
a co do ku**y nedzy w kadrze robi niegrajacy Mila i Kosowski?!
Coś mi się wydaje, że wrócimy z Niemiec tak samo szybko, jak z Koreii.:lol:
Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
Szybciej! Bo mamy bliżej :)
A co do Rasiaka... http://video.google.com/videoplay?do...89763&q=rasiak ;) DREWNOOO! :)
Świetne !!!! Super !!!! Tylko nie wiem czy mam się śmiać z tego ciapy, czy płakać z poziomu jego umiejętności ??? Chyba płakać, bo go powołał nasz Trenerek Reprezentacji.
Dobre, ale ten drugi film to juz pelen szacuneczek dla Rasio.Cytat:
Zamieszczone przez yogi-bear
Lepiej przeszedl obrane niz wczoraj Ronaldinio i jeszcze madrze strzelil gola.
Co do Franka i Dudka, przeciez Janas nie bierze pilkarzy czy gwiazd na jakis karnawal czy wycieczke, a do ciezkiej roboty, wybral tych ktorzy wedlug niego beda mogli zagrac w czerwcu na 150% i chyba tak trzeba na to patrzec. Troche do tego wzoru nie pasuje Mila, ale Janas wie to czego my nie. NIc pozostaje tylko mu zaufac i trzymac kciuki.
A brac gwiazdy na lawe po to by psuli atmosfere, chyba nie bylo sensu.
Nawet wszystkowiedzacy Tomaszewski przyznal ze Dudka nie bylo sensu brac.
A wszystko przez 'Krystyne z gazowni'.:-)
Są już zakłady ile razy Mila się przewróci :) Moje '3 grosze' odnośnie kadry: pierwsze 2 mecze w korei wystawił Engel 'starą' ekipę - źle - wtopili; na mecz z usa w końcu wystawił młodą krew - wygrali - wszscy znajomi i nie tylko narzekali dlaczego nie grali 'młodzi' od pierwszego spotkania. Może Janas wyciągnął, z Korei właśnie, lekcję? Zobaczymy. Moim zdaniem, jak tu ktoś napisałno lol! nie grał juz ho ho, kontuzja za kontuzją i ma blokować miejsce na ławce? to może lepiej by było mu dać darmowe wejściówki na mecze reprezentacji :) Skład jest imo dobry. Jeszcze Kosowskiego i Mile bym wymienił na innych młodszych piłkarzy.Cytat:
Po tym co Dudek zrobl dla tej druzyny, powinien jechac, nawet po to zeby przesiedziec na lawce.
:D loolCytat:
A wszystko przez 'Krystyne z gazowni'
thorin, respect :lol: :lol: :lol: